Felháborító: így akarja elkerülni a kiadatást a gyilkos román orvos

Egy román lap szerint etnikai színezetet ad a gyilkosságnak a román tüdőgyógyász, hogy növelje az esélyét annak, hogy mégse adják ki Magyarországnak. A férfi 7 éves ikergyerekei szeme láttára lőtte le a nyíregyházi házaspárt.

“Azért lőttem le, mert bár többször kértem, hogy házasodjunk össze, ő visszautasított azzal az indokkal, hogy román vagyok” – mondta a nyíregyházi gyilkosság gyanúsítottja a a magyar hatóságok kiadatási kérelmének bírósági tárgyalásán.

A tüdőgyógyász korábban egy darabig együtt élt áldozatával és az orvos szerint szó volt róla, hogy megházasodnak. A Libertatea román lap szerint a tüdőgyógyász azért adott az ügyének etnikai színezetet, hogy növelje a fellebbezése elfogadásának esélyeit. A férfi már korábban is érvelt azzal, hogy számtalan megaláztatás érte Magyarországon.

Miután megölte volt szeretőjét és életveszélyesen megsebesítette a nő férjét, Romániába ment, ott fogták el a rendőrök. Ezért jelenleg is a román hatóságok fogságában van. Magyarországra történő kiadatását első fokon jóváhagyta a Kolozsvári Táblabíróság, de a férfi fellebbezett. Ügyét pénteken tárgyalják újból.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Gyorshír: elfogták a nyíregyházi gyilkostMegölte a feleségét és önmagát, mert nem tudott vigyázni a nőreRovatok: KékfényTelepülés: MagyarországCímkék: kékfény, krimi, brutális bűncselekmény, brutális gyilkosság, NyíregyházaForrás: 

MTI


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »