Felháborító: A kormány közpénzből kampányol Anglia akolban tartása mellett

A Brüsszellel szembeni szabadságharcot már retorika szintjén is sutba vágó Orbán-kormány Nagy-Britannia európai uniós tagságának megőrzése mellett érvelő hirdetést jelentet meg hétfőn a brit sajtóban – erősítette meg Kovács Zoltán kormányszóvivő az erről szóló német sajtóértesüléseket vasárnap, az MTI-nek nyilatkozva. Biztosak lehetünk benne, hogy az ehhez szükséges összeget nem a Fidesz-frakció dobta össze…

Kovács kiemelte, hogy Magyarország szerint Nagy-Britannia uniós tagsága azért fontos, mert az erős Európa a nagy tagállamok együttműködésével valósítható meg.

A magyar kormányt sokszor vádolták Európa-ellenességgel, azonban mostani „pro-európai hozzáállása” is jól mutatja, hogy elszántan és szilárdan hisz az unió által elért eredmények fontosságában, még ha sok esetben másként is képzeli el a kontinens jövőjét – fejtette ki a kormányszóvivő.

A szóvivő elmondta, hogy az Orbán Viktor miniszterelnök aláírásával megjelenő hirdetést eredetileg szombaton szerették volna megjelentetni, de két nappal elhalasztották a nyilvánosságra hozatalt, tekintettel a Jo Cox munkáspárti képviselőnő meggyilkolása miatti kampánycsendre.

A kormányszóvivő felidézte továbbá, hogy pénteken Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője tájékoztatta német tárgyalópartnereit a magyar kormány álláspontjáról, hétfőn pedig Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter teszi majd meg ugyanezt Luxembourgban, a külügyminiszterek uniós tanácskozásán.

„A döntés a tietek, de Magyarország büszke arra, hogy veletek együtt az Európai Unió tagja lehet”. A lap szerint a magyar kormány ezt a szöveget jelenteti majd meg a brit The Daily Mailben.

Arról mindenki szemérmesen hallgat, hogy mennyibe fog fájni a magyar adófizetőknek, hogy Orbán Viktor egy kis baráti prosztatamasszázsban részesíti David Cameront.

Nagy-Britannia csütörtökön tart népszavazást az uniós tagságáról.

Forrás: alfahir.hu

sokkaljobb-kommentár: A brit népszavazásnak jelentősége nincs! Emlékszik még valaki az írországi népszavazásra? Nem szavazták meg a Lisszaboni Szerződést, az unió tulajdonképpeni alkotmányát. Miután a nemek győztek, nem sokkal később meg kellett ismételni a népszavazást, és akkor már az igenek győztek. Ugyanez lesz most is a helyzet. Addig szavaztatják őket, amíg ki nem jön az unió által elvárt eredmény…

A Lisszaboni Szerződésről nálunk nem volt népszavazás, még magyarra le sem volt fordítva, ettől függetlenül a magyar parlament egyhangú szavazással jóváhagyta. Félő, hogy ugyanez fog történni majd az EU–USA között kötendő szabadkereskedelmi egyezménnyel (TTIP) is. Azt követően még több génmanipulált terméket fognak feletetni velünk, és legyőznek bennünket a multik, akiknek kezébe azonban átcsúszik majd a nemzetállamok kezéből a hatalom. Az úgynevezett rendszerváltozás hajnalán nem erről álmodoztak a volt szocialista országok polgárai… Hogy Magyarországon hány magyar ember büszke arra, hogy hazája az Európai Unió tagja, arról vitát nyitni felesleges, elég belegondolni abba, hogy hány eltartásra vágyót kell befogadnia a hazájába – a kerítés és a szép szólamok ellenére – az unió alkalmatlan vezetőinek is köszönhetően. Akiket nem mi választottunk, a nyakunkra helyezgetik egymást.

Békéscsaba, 2016. június 20.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „Általában hamis zászlós hadműveletet hajtanak végre. A hamis zászló alatti művelet (false-flag operation) azt jelenti, hogy valaki úgy hajt végre valamit, hogy közben bizonyítékokat gyárt és terít azért, hogy a felelősséget másra kenje. Ilyen kiemelkedő hadművelet volt az Irak ellen 2003-ban indított háború, valamint az Arab tavasz és az ukrajnai események.” (Részlet az Amerika háborúi által nekünk okozott károk című írásból) 

 


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »