Felgyújtotta a házat, hogy megpróbálja eltussolni édesanyja meggyilkolását egy ukrán lány

Az ukrajnai a Zaporizzsja megyében található Huljajpole településen egy családi veszekedés miatt megkéselte édesanyját egy lány, majd, hogy megpróbálja eltitkolni a bűncselekmény, felgyújtotta házát – jelentette a Zaporizzsja megyei rendőrkapitányság sajtószolgálata.

Szeptember 14-én kijevi idő szerint körülbelül 21 óra 30 perckor a rendőrséghez bejelentés érkezett egy nyugdíjas asszonytól, aki elmondta az Iskola utcán tűzvész ütött ki egy házban. Elmondása szerint a tűz eloltásához nem volt szükség tűzoltókra, s nincsenek sérültek – adta hírül a Golos.ua ukrán hírportál.

A rendőrök megvizsgálva az eset helyszínét, egy 1973-as születésű nő holttestét találták meg. A részben megégett holttesten a rendőrök testi sérüléseket fedeztek fel.

Megállapítást nyert, hogy szeptember 14-én kijevi idő szerint körülbelül 21 órakor italozás után konfliktus merült fel az áldozat és 1992-es születésű lánya között, aki több késszúrással megölte édesanyját. Ezt követően, a bűncselekmény elrejtése érdekében, a gyilkos lány felgyújtotta a házat – közölték a rendőrök.

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 115. cikkelye (szándékos gyilkosság) értelmében eljárást indították. Az ügyben folyik a nyomozás.

Rovatok: KékfényTelepülés: UkrajnaCímkék: gyújtogatás, gyilkosság, kékfény, bűnügy, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »