Félelem a jegybankban? – Reggeli járat

Adás: 2016. augusztus 10., hétfő, 5.50

Félelem a jegybankban? – A szocialisták szerint szükségtelenek az MNB biztonsági kiadásai. Burány Sándor még mindig Matolcsy György távozását követeli. Az MSZP frakcióvezető-helyettesével indul a Reggeli járat. 

Lázadás – A kórházak tiltakoznak a kancellári rendszer bevezetése ellen, pedig a kormány ennek segítségével mérsékelné az intézmények adósságát. Kinek van igaza? – kérdezzük az egészségügy közgazdásztól, Rékassy Balázstól. 

A Reggeli járatban szerdán is lesz Olimpiai percek, benne a legfrissebb olimpiai hírekkel. Horti Gábor 7.40-től számít a figyelmükre.

Sziget 2016! A mínusz egyedik nappal elkezdődött az ország legnagyobb kulturális eseménye. A helyszínről Tóth Tibort, a fesztivál szolgáltatásfejlesztési igazgatóját kapcsoljuk.

Börtönszínház. Augusztusban rendezik meg a II. Országos Börtönszínházi Találkozót a József Attila Színházban. A nem mindennapi eseményről a fesztivál zsűrielnökét Nemcsák Károlyt kérdezzük.

Már 4. alkalommal rendezik meg az ország egyik legfontosabb blues-seregszemléjét. A Kőbányán tartandó rendezvényen a hazai blues-élet legnagyobb nevei fognak fellépni. Vendégünk az esemény főszervezője, Póka Egon!

Reggeli járat már 5.50-től! Heer Orsolyával!


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »