FELDERÍTŐ – Leleplezzük a Quaestor táskás emberét

Tarsoly Csabának parlamenti belépője volt. Szijjártó Péter külügyminiszter egy interjúban elmondta, hogy 15 éve ismeri Tarsoly Csabát. A külügyminisztérium a Quaestornál tárolt százmilliókat a botrány kitörése előtt kimenekítette… A napokban Tarsoly Csabával készült interjúban Tarsoly elmondta, hogy a Csepel-szigetre tervezett lakópark beruházással kapcsolatban tárgyalt a körözött Szaúd-arábiai milliárdossal, Ghaith Pharonnal, aki Orbán Viktor budai házával szemben vásárolt meg egy műemlék épületet. A milliárdos üzletember megbízottja valószínűleg tovább üzletel Magyarországon…

Tarsoly Csaba volt a külügy és Kiss Szilárd (ő egy ideig előzetesben is volt) „partnere” az embargó alatt álló Oroszországban a Kereskedőház megnyitóján. Felesleges Kereskedőházakból és annak sok milliárdos költségeiből lassan kezd egy kicsit sok(k) lenni!

A Quaestor-vezér legfőbb bizalmi embere volt a kapcsolattartó a Fidesz és Tarsoly Csaba között. A férfi évekig Győr fideszes polgármesterének (Borkai Zsolt, aki egyben a MOB elnöke is) mobilszámát használta, és napi kapcsolatban állt a városvezetéssel is.

Emlékeztető 1.: Rosszindulatú híresztelések ide, félmilliárd forint lenyúlása oda: egy hónappal azt követően, hogy a rendőrség a telefonlehallgatásokból bizonyítékot szerzett a Kiss által elkövetett súlyos bűncselekményre, és pár héttel egy kockázatokat feltáró nemzetbiztonsági átvilágítás, valamint az attasénak a Külügyminisztériumból való eltávolítása után a Földművelésügyi Minisztériumban Kiss Szilárdot keleti gazdasági kapcsolatokért felelős miniszteri biztossá nevezték ki – írja a Barikád 2015. március 5-ei vezércikkében Pörzse Sándor az index.hu írására hivatkozva.

Emlékeztető 2.: „Ha nem leszünk észnél, még azok fognak bennünket korrupcióval vádolni, akik szétlopták az országot.” (Ennyi mutyi után egy mosolyra fakasztó mondat Orbán Viktor miniszterelnök 2015. február 27-én elmondott Bazári beszédéből) 

 


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »