Feketén dolgoztat, NAV feketelistás a Jobbik alelnöke

A rend pártjának feketemunkásai nyilván jó körülmények közt dolgoznak, magas nettóval. A Fejér Megyei Jobbik alelnöke Kislángon tart modernkori rabszolgákat.

A táblázat 605. sorában a Brezsnyánszki Fémipari Kft., mint illegális foglalkoztató

http://nav.gov.hu/nav/adatbazisok/benemjelentettHa megnyitják a táblázatot, a 605. sorban a BREZSNYÁNSZKI Kft. nevű kislángi céget találják. Ennek a tulajdonos ügyvezetője Brezsnyánszki Zoltán, a Jobbik Fejér Megyei alelnöke, kislángi szervezetének elnöke (http://fejermegye.jobbik.hu/megyeielnokseg). És feketén dolgoztat a cégében.

Hírdetés

Brezsnyánszki Zoltán

Mint ismeretes, a Jobbik (Rabbik) országos tisztogató hadjárata legutóbb Fejér megyére és Fehérvárra csapott le, itt is feloszlatták az alapszervezetet. Bár a helyi szereplőket nem ismerve egyértelmű igazságot tenni nehéz, általában az országos vezetés feje bűzlik, így hihetőnek tűnnek azok az információk, hogy itt is a radikálisabb elemekkel számoltak le, akik helyett szinte mindig zsoldosokat, komcsikat, zsidókat vagy zsarolható embereket részesítenek előnyben. A konfliktus forrása nem egyszer a Fideszhez való dörgölődzés.

magyarhajnal.com


Forrás:magyarhajnal.com
Tovább a cikkre »