Fehér rendőrt gyilkolt egy néger Georgiában – tizenöt éves "fiatalok" szintén fehér rendőrre lőttek

Fehér rendőrt gyilkolt egy néger Georgiában – tizenöt éves "fiatalok" szintén fehér rendőrre lőttek

Lelőttek egy fehér rendőrt az amerikai Georgia állam egyik kisvárosában helyi idő szerint szombat este, a feltételezett tettes szökésben van – közölték a helyi hatóságok.

Az eset a Macon várostól csaknem száz kilométerrel délkeletre lévő Eastmanben történt. A 31 éves rendőrt egy 24 éves gyanús férfi miatt vezényelték a város egyik pontjára. Amikor a fehér rendőr, Tim Smith meglátta az illetőt, megállt és kiszállt a járőrautóból. Ekkor a nigger rálőtt, majd elmenekült. A rendőr azonnal meghalt. A rendőrgyilkos Royheem Delshawn Deedset keresik.

Néhány órával később, vasárnap hajnalban két 15 éves "fiú" tűzharcot vívott rendőrökkel Georgia fővárosának, Atlantának az egyik elővárosában, Mariettában, majd elfogták őket. Ebben az esetben három rendőrt szállt ki egy helyszínre, ahol állítólag autókat törtek fel többen. A rendőrök éppen közeledtek egy gépkocsi felé, amikor a benne ülő két kamasz közül az egyik elkezdett lőni a rendőrökre, és egyiküket, a fehér Scott Davist lábon találta. A rendőrök visszalőttek, és megsebesítették az egyik gyanúsítottat, majd mindkettőt letartóztatták. Sem a sebesült rendőr, sem a sebesült gyanúsított állapota nem életveszélyes – közölte a helyi rendőrség.

Wisconsin állam legnagyobb városában, Milwaukeeban szombaton rendőrök – üldözés után – agyonlőttek egy 23 éves néger fegyverest. A bűnözőt útellenőrzés során állították meg; kiszállt az autóból, futásnak eredt, de elővette a kézifegyverét, és többszöri felszólításra sem állt meg. Később kiderült: a fegyvere töltve volt és kibiztosította. Az eset hatására négerek százai lepték el Milwaukee utcáit, kaotikus helyzet alakult ki, és a tüntetés vandalizmusba és fosztogatásba fordult. A wisconsini kormányzó, Scott Walker elrendelte a Nemzeti Gárda bevetését a városban.

(MTI nyomán)

Korábban írtuk: Már megint egy felfegyverzett bűnöző lelövése miatt gyújtogattak a gyászoló négerek


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »