Fegyveres felkelést ajánló tanulmányért fizetett az Országgyűlés alelnöke

Fegyveres felkelést ajánló tanulmányért fizetett az Országgyűlés alelnöke

Összesen 5,4 millió forintért rendelt 24 tanulmányt az Országgyűlés alelnökeként Lezsák Sándor, az anyagokért 100 és 350 ezer forint közötti összeget fizettek ki Lezsák keretéből– derült ki az Átlátszó közérdekű adatigényléséből.

 Az oknyomozó portál megszerezte az érdekesebb című írásokat, igaz, ezeket egy további igénylésben kellett kikérniük az Országgyűlés Hivatalától.

A legkiemelkedőbb szemlézett anyag Földi Lászlóé: a civil jogvédők kivégzését felvető, megjegyzései miatt a fővárostól elküldött biztonságpolitikai szakértő ezúttal is a migráció ügyével foglalkozott.

Földi Gondolatok az Európát ért invázióval összefüggésben című 15 oldalas tanulmányáért összesen 350 ezer forintot fizettek; a szerző pedig itt is Európát fenyegető háborúként értelmezi a migrációs válságot, és ennek megfelelő megoldásokat ajánl.

Az utolsó oldalakon például arról elmélkedik hogy ha Európa nem védi meg a határait fegyverrel, akkor „vagy elmenekülünk mi őslakosok, vagy elfogadjuk, hogy a saria törvényei szerint kell élnünk a saját hazánkban”, és csak titokban gyakorolhatjuk keresztény/zsidó vallásunkat.

Hírdetés

http://mno.hu/

 De erre is van válasza: „Vagy munkálni kezd bennünk az életösztön. Elzavarjuk azon kollaboránssá vált politikusokat, akik az inváziót támogatják. Katonáink betöltik fegyvereiket, és önvédelmünk érdekében, és a demokrácia törvényei szerint indokolt helyzetben, használják is azokat.”

Mi pedig nem lévén más esélyünk, kifosztjuk a kaszárnyák M-zárolt (raktározott) készleteit, hogy megvédjük házainkat, városainkat, országainkat

Földi dolgozata után könnyed olvasmánynakl számít Bartha Lilla Bianka (tartalomjegyzékkel és üres lapokkal együtt) 38 oldalas esszéje (PDF), ami azt foglalja össze, hogy a Keleti Nyitás politikája miképpen jelent meg 2014-16 között az Országgyűlésben és a Lezsák Sándor által igazgatott Lakitelki Népfőiskolán – olvasható az Átlátszó anyagában.

Ez a dolgozat a portál szerint valójában egy promóanyag Lezsákról és a népfőiskolájáról: az első két oldalon egy rövid összefoglaló van az Országgyűlés és Lezsák Sándor eddigi munkásságáról, utána 20 oldalon keresztül részletesen felsorolja a szerző, hogy a Keleti Nyitással kapcsolatban milyen programok (előadások, versenyek, táborok, kollégium, tanfolyam) voltak a Lakitelki Népfőiskolán, majd 8 oldalon át részletezi Lezsák kapcsolódó tevékenységét (előadások, írások, találkozók, szereplések ), végül közel két oldalon a Kurultájról olvashatunk.

Saját pályaművének összefoglalása 150 ezer forintot is megért az Országgyűlés alelnökének. Az Átlátszó cikkét teljes terjedelmében ide kattintva olvashatják el.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »