Farage kőkeményen beolvasott London muszlim polgármesterének

Nigel Farage szerint Sadiq Khannak nem Donald Trumppal kellene foglalkoznia, hanem azzal, hogy Londonban (a városában) egyre nagyobb mértékű a bűnözés.

Az elmúlt két évben – Sadiq Khan polgármestersége alatt – brutálisan megnövekedett a bűncselekmények száma Londonban.

A kimutatásokból egyértelműen látni, hogy mióta Khan átvette Boris Johnson helyét, a bűnözési ráta az egekben van; mind a rablások, mind a késsel elkövetett támadások és a fegyveres összetűzések száma drasztikusan megemelkedett. Sokan úgy gondolják, a polgármesternek sokkal inkább London problémáit kellene megoldania ahelyett, hogy folyamatosan Donald Trump amerikai elnök ellen uszít.

A londoni rendőrségi és bűnügyi hivatal adatai szerint Sadiq Khan első teljes évében nagymértékben megemelkedett a fővárosban elkövetett bűncselekmények száma.

A 2016/2017-es időszakra Londonban:

a gyilkosságok száma 27,1 százalékkal,a fiatalok által elkövetett emberölések száma 70 (!) százalékkal,a rablások száma 33,4 százalékkal,az otthonokban elkövetett rablások száma 18,7 százalékkal emelkedett.

Hírdetés

A lopások és a kisebb bűncselekmények, valamint zsebtolvajlások száma is drasztikusan megugrott, több mint tízezer bejelentés érkezett a rendőrséghez a fővárosból, több mint négyezer rablást pedig késsel követtek el, ez 31,3 százalékos növekedést jelent a korábbi adatokhoz képest.

Nigel Farage brit politikus egy rádióműsorban a hír kapcsán úgy reagált, a mostani szilveszteri események is bizonyítják, hogy a város muszlim polgármestere nem ura a helyzetnek. Az újabb öt londoni késelés és a négy halálos áldozat is mutatja, hogy a délelőtti számok egyáltalán nem alaptalanok. Mint fogalmazott:

Londonban, csak 2017-ben nyolcvan ember halt meg késelés következtében. Ez 31 százalékos növekedés az előző évhez képest. […] De nem csak a késelések száma nőtt ily mértékben – az erőszakos bűncselekmények nagyon nagy mértékben szaporodnak Londonban.”

Épp ezért a Brexit-párti politikus felhívta Sadiq Khan figyelmét arra – aki a mai napig úgy gondolja, hogy a terrorcselekmények a nagyvárosok életének része –, hogy ne beszéljen úgy ezekről a szörnyű bűncselekményekről, mintha azok csak közhelyek lennének.

Végül Farage azt tanácsolta a polgármesternek, hogy Trump és más vezetők kritizálása helyett a saját városában tegyen rendet.

888.hu


Forrás:ultrainfo.hu
Tovább a cikkre »