Fantomrajz: 69 éves asszonyt erőszakolt meg és rabolt ki ez a beteg állat

Fantomrajz: 69 éves asszonyt erőszakolt meg és rabolt ki ez a beteg állat

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen szexuális erőszak és kifosztás bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok alapján az ezidáig ismeretlen férfi 2016. április 13-án 20 óra körüli időben Esztergom-Kertvárosban egy 69 éves nőt a földre lökött, majd szexuálisan zaklatta. A tettes a támadást követően a sértett kézi táskáját magához vette, és azzal elfutott.

A férfi 25-30 év körüli, 160-170 centiméter magas, vékony testalkatú. A bűncselekmény elkövetésekor egy szürke színű kötött sapkát viselt. A feltételezett elkövetőről grafika készült:

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 200 000 forint díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06/34-517-777-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a komarommrfk@komarom.police.hu e-mail címre. A díjkitűzés annak visszavonásáig érvényes, de legkésőbb 2016. november 19-én hatályát veszti – olvasható a rendőrség honlapján.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »