Facebookon keres munkát a volt polgármester

Facebookon keres munkát a volt polgármester

Szocialista ellenfelével szemben maradt alul két éve Székyné Sztrémi Melinda a salgótarjáni polgármester-választáson. Most a Facebookon kényszerül állást keresni.

„Három diplomával 35 év közalkalmazotti/közszolgálati jogviszonnyal munkát keresek” – ezt írta ki Facebook-oldalára az a Székyné Sztrémi Melinda, aki két éve még a salgótarjáni polgármester-választáson indult el fideszes jelöltként. Akkor alulmaradt ellenfelével, a szocialista Dóra Ottóval szemben, most pedig úgy tűnik, nem is tartanak igényt tovább munkájára.

 

A választási sikertelenség után Székynét a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) tankerületi igazgatójává tették meg. A Népszabadság szerint a korábban településvezetőként is dolgozó Székynét nyaralásból hívta vissza az Emberi Erőforrások Minisztériuma, hogy indoklás nélkül felmentse. (Az előző napokban a volt polgármester még a nyaralásáról is tett közzé képeket.) A Népszabadság úgy tudja, más állást nem ajánlottak neki.

Székyné egyébként úgy lehetett tankerületi igazgató, hogy akkor nem volt pedagógus- vagy közigazgatási szakvizsgája. Posztjára most Simon Tibor került, aki a Dóra Ottó halála miatt megüresedett településvezetői pozícióért indult el a tavalyi időközin. Ugyanakkor ekkor is az MSZP-s jelölt, Fekete Zsolt volt a befutó.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »