Ezt is megértük: így gyalázza Izraelt az ATV műsorvezetője az ATV-ben

Ezt is megértük: így gyalázza Izraelt az ATV műsorvezetője az ATV-ben

szabadsajtodij.jpgRónai Egon nagyon keményen nekiment Izraelnek. Az ATV műsorában Rónai Izraelt Törökországgal, Oroszországgal és Azerbajdzsánnal tette egy lapra. Sosem gondoltuk volna, hogy az ATV-ben Izraelt fogják becsmérelni, de ezt is megértük. 

Pénteken az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Kovács László, az MSZP volt elnöke, korábbi külügyminiszter volt Rónai Egon vendége. A beszélgetés a Soros-féle kormányzati plakát témája körül forgott. Kovács Lászlót ugyanis nem győzte meg, hogy a plakátok sem Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezetője szerint, sem pedig David Lau, Izrael állam főrabbija szerint sem antiszemiták. De még a Mazsihisz is visszakozott a kérdésben, miután Benjamin Netanjahu visszavonatta az izraeli nagykövet nyilatkozatát. Persze az MSZP-t nem szokták megzavarni a tények. Ahogy Rónai Egont sem. Az alábbi beszélgetés játszódott le kettejük között:

Rónai Egon: (…) „mostanában azért elég furcsa támogatói vannak, vagy barátai, elvbarátai Orbán Viktornak. Ugye egy volt KGB tiszt, orosz elnök Putyin, a világias iszlám állam autoriter vezetője Erdogan és hát az izraeli állam, a zsidó állam…”

Kovács László: Aki gyakorlatilag tönkretette Atatürk Törökországát, amely viszont nagyon is Európa felé orientálódott.

Rónai Egon: „Hát, de ő nyilván így éli meg. Hát igen. És ott van a zsidó állam világi vezetője, Netanjahu…”

Kovács László: „És Azerbajdzsán.”

Rónai Egon: „Aki meg ugyanúgy harcol Soros ellen, mint ahogy ő. Ez egy nagyon furcsa társaság kezd lenni.”

Hírdetés

Az igaz, hogy mostanság furcsa dolgok történnek a magyar belpolitikában, elég erre néhány példa. A Jobbik hanuka-üdvözletet küld a zsidóságnak. Az MSZP szerint botrány, hogy a Fidesz nem adta vissza a 13. havi nyugdíjat, amit az MSZP vett el. Vona Gábor abban az RTL Klubban vigyorog, amelyet korábban a földdel tett volna egyenlővé és a helyét is besózta volna.

Na de hogy Németh Sándor tévéjében, az ATV-ben Izraelt és Netanjahut ilyen szavakkal becsméreljék?! Azért az mégis csak új.

<!– –>


Forrás:spiler.blog.hu
Tovább a cikkre »