Ezt a két sukár csávót keresi a rendőrség

Ezt a két sukár csávót keresi a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást indított jogtalan elsajátítás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen elkövetők 2016. március 22-én 17 óra 30 perc és 18 óra közötti időben egy Budapest XI., Móricz Zsigmond körtéren egy étteremben a sértett asztalon felejtett mobiltelefonját elvitték.

Az egyik elkövető 25 év körüli, körülbelül 170-175 centiméter magas, borostás férfi. Haja rövid, sötét árnyalatú. A bűncselekmény elkövetésekor sötét árnyalatú pólót, szürke színű, kapucnis, belül fehér színű felsőt, kék színű farmernadrágot és sötét árnyalatú félcipőt viselt.

A másik elkövető 25 év körüli, körülbelül 170-175 centiméter magas férfi. Haja rövid, felnyírt. A bűncselekmény elkövetésekor sötét árnyalatú, karján vékony csíkkal ellátott kapucnis felsőt, sötét árnyalatú melegítőnadrágot és sötét árnyalatú sportcipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfiakat felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-381-4300 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén – olvasható a Police.hu-n.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »