Ezért toboroz Vitézy Facebookon a múzeumába

Eredményesebb, mint egy álláshirdetés – indokolta a szokatlan eljárást a múzeumigazgató az MNO-nak.

A Közlekedési Múzeum igazgatója múlt pénteken rendhagyót posztolt Facebook-oldalára: azt írta, hogy akinek jó ötletei vannak, „projektmenedzserként, történészként, mérnökként, kreatív vagy vizuális szakemberként” részt venne a múzeum megújításában, önéletrajzzal és rövid prezentációval jelentkezhet a foigazgato@mmkm.hu címen.

Vitézy Dávid – aki a közelmúltban biciklis ügyekben többször megnyilvánult, ismét kivívva Tarlós István főpolgármester ellenszenvét – az MNO kérdésére elárulta: még a Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatójaként kezdte alkalmazni ezt az eljárást.

Sok jelentkező

„Sokkal eredményesebb néha egy jól megfogalmazott Facebook-poszt, mint egy álláshirdetés” – jelentette ki a múzeumigazgató. Szerinte utóbbi csak olyanokhoz jut el, akik állást keresnek, olyanokhoz nem, akik amúgy nem keresnek állást, „de egy izgalmas projekt felkelti az érdeklődésüket. Erre ez a csatorna jobb.”

Az egykori BKK-vezér szerint máris rengeteg visszajelzés érkezett. „Sokféle szakembert keresünk, biztos lesz, aki tud majd valamilyen formában csatlakozni a múzeum újjáépítési-újraalapítási, kiállítás-tervezési munkájához” – zárta szavait Vitézy Dávid.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »