EZÉRT NINCS VALÓDI RENDSZERVÁLTOZÁS, FELELŐSSÉGRE VONÁS, ELSZÁMOLTATÁS!

NIF: Orbán Viktor! Vádolunk téged, mert aljas hazugságokkal jutottál rendszerváltó helyzetbe a magyar nép segítségével, becsapva választóidat! 1989-ben a Nagy Imre temetésén nagy hangon azt ígérted, hogy agyagba döngölöd a kommunistákat és ezek közül is a gyilkos ávósokat, a magyarság kínzó tisztjeit. A valóságban azonban, 2/3-os támogatottsággal a hátad mögött, te lettél ezeknek az aljas gyilkosoknak a leghosszabban tartó védelmezője. Te vagy a gyilkos Biszku Béla és társaik legnagyobb barátja! Márpedig “madarat tolláról, és embert barátjáról” ismerjük meg! Ki vagy te Orbán Viktor?

-Függetlenül a “Rózsadombi Paktum” lététől, nem lététől!-

E 3 részes dok. film egyértelmű bizonyíték arra, mit követtek el saját népük ellen, az egykori gazságok, elévülhetetlen bűnök képviselői? Akiknek leszármazottai, mindmáig gondtalanul élve épültek be az állítólagos demokráciába s a “derék” szüleik hasonlóképpen gondtalanul élnek, szemrebbenés nélkül kitartottan, az egy tőről fakadók jóvoltából. Akik csupán szólamaikkal operálva, hasonlóképpen köpönyegforgató mivoltuktól vezérelve, a kettős mérce életben tartásával vezetik orruknál fogva, a lebutított, kirabolt, többszörösen megalázott magyarságot!

Hátha ismerős lesz 1-2 név!

Az alábbi linkeken lehet megnézni a filmet.1994-ben a sok ismerős név miatt be lett tiltva, ahogy az interneten lévő levélből is olvasható. Túl sok mai bankigazgató, újságíró, tévés megmondó ember apukája található a filmben. Igaz “magyar” arcok és nevek.

1.
http://tdyweb2.wbteam.com/Avosok_1.htm

2.
http://tdyweb2.wbteam.com/Avosok_2.htm

3.
http://tdyweb2.wbteam.com/Avosok_3.htm

(Magyar Világ 2006. február 2., VIII. évf. 5. szám)

A 12. oldalon kommentár nélküli fénymásolat olvasható az alábbi szövegű levélről (amely kelt Bp.1994. március 25., Ikt. sz.: M/69/94. Feladója Magyar Televízió, Kocsis L. Mihály műsorigazgató):

Kubinyi Ferenc történész úrnak

Tisztelt Kubinyi Ur!

Szeretném tájékoztatni arról, hogy az Ávósok I-III. című dokumentumfilm ismétlését, amely a Magyar félmúlt – a törvénytelen szocializmus című történelmi sorozat részeként került sugárzásra a Magyar Televízióban, dr. Nahlik Gábor alelnök úr utasítására vettük ki a műsorból. Tájékozódásom szerint erre valóban az izraelita hitközség, illetve különböző zsidó szervezetek tiltakozására került sor.

Az említett szervezetek és név szerint dr. Schweitzer József főrabbi kifogasolták az ávós tisztek életrajzában a zsidó származás túlhangsúlyozását, amelyre most, a Holocaust 50. évfordulóján különösen érzékenyek zsidó, illetve zsidó származású polgártársaink. Az Alelnök ur a Főrabbi úrral folytatott beszélgetésen végül is akceptálta (NIF: elfogadta) ezt az észrevételt, s ezért hozta meg a fenti intézkedését. Arról pillanatnyilag nem tudom tájékoztatni, hogy vajon sor kerülhet-e a sorozatnak egy későbbi, kevésbé érzékeny időpontban történő megismétlésére.

Kérem, fogadja el tájékoztatásom, egyben szeretnem felhívni a figyelmet arra, hogy levelemnek publikálásához semmilyen formában nem járulok hozza. A fentieket Önnek válaszolva, személyes tájékoztatásul adtam.

Megértését köszönve, szívélyes üdvözlettel
(s.k.)
Kocsis L. Mihály
—————————————————-

A kommunizmus halálos áldozatainak száma a világon 100 és 150 millió közé tehető.

Ez több mint a II. Világháború áldozatainak száma, mégis (el)hallgatás övezi e tényt.

Talán épp azért, mert mind a mai napig nem ért véget!

A kommunizmus áldozatai:

http://www.youtube.com/watch?v=f5rEQjArsxw

Kisfilm a kommunizmus áldozatainak emlékére:

http://www.youtube.com/watch?v=nYC1OGs5XuM&feature=related

[RÉSZLET, Endrédy Vendel visszaemlékezéséből: „Engem akkor egyenesen az Andrássy út 60-ba vittek. Nem gondoltam volna, hogy egy 56 éves embert úgy össze lehessen verni, rúgni, válogatott kínzóeszközökkel megkínozni, injekcióval úgy elkábítani, hogy megfosztják akaraterejétől. Vallattak nagyfeszültségű árammal, elektrosokkal; lábujjhegyen kellett állnom, alatta szöges deszka, jobbról, balról izzó rezsó, hogy egyenesen álljak. Meztelenre vetkőztettek, tornáztattak föl-le egy fiatal ávós lába előtt, amelyet minden lehajlásnál meg kellett csókolnom mindaddig, amíg össze nem estem.”]

– Az ötvenes években a kommunista diktatúra 1300 papot, 940 szerzetest, 2200 szerzetesnővért börtönzött be.

————————————————————————–

Péteri Attila Árpád

Szomorú, hogy e tények birtokában, a még köztünk élő kevés áldozati tanú és tönkretett életű hozzátartozók előadásai, bizonyítékai ismertté tétele, országjárása után, a széles nyilvánosság sem tud segíteni a bűnösök felelősségre vonása beindításában ! Számtalan beadványaik ellenére, amelyekkel az igazságszolgáltatási szerveinkhez fordultak, az elmúlt évtizedekben, úgy itthonról, mint a külföldre távozni kényszerültek sorából! Mintha nem működne a közhivatalokban, az eskütételen alapuló lelkiismeret és kötelességtudat gyakorlati megvalósítása !

Pedig csak egyszer kellene elindulni, precedenst teremtve a tisztességes hozzáállás prezentálásával! Határozott fellépéssel, a belátókészség támogató erejével, a megtisztulás útján. Az élhető társadalom megalapozása érdekében, a jövő nemzedékek boldogulásáért. Ha már -rajtunk kívül- a mi szüleink, nagyszüleink számára egyaránt, nem adatott meg igazán, a 10 parancsolatban foglaltaknak hiánytalanul eleget téve! Mindmáig tartóan, méltatlan módon vezekeltetve a vétlen lakosság, a többségi társadalom képviselőit! A jóhiszemű választópolgárokat! Akik 1990 óta, nem kevés hittel és reménnyel adták le szavazataikat, megadva a bizalmat a mindenkori Parlamentben ülőknek s lám mindmáig becsapva érzik magukat, teljes joggal !

ITT AZ IDŐ A VÁLTOZTATÁSRA, ELINDULVÁN A POLITIKAI “DAGONYA” URALMÁNAK FELSZÁMOLÁSÁHOZ, A RÉGÓTA VÁRT POZITÍV IRÁNYT VÉVE, RENDÜLETLENÜL !

HAJRÁ MAGYARORSZÁG ! /Minden szinten !/ HAJRÁ MAGYAROK !

Ez az anyag Péteri Árpád Attila és Viola Anna jóvoltából és Kocsis L. Mihály jóváhagyásával jelenhetett meg!

Köszönjük mindannyiuknak!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:ellenállás, Helyzetelemzés, Magyarország Cionista Gyarmat!, Nyílt levél, Olvasói levél, REFORMOK Tagged: Ávósok, ávós tisztek életrajzában a zsidó származás, dr. Schweitzer József főrabbi, ELSZÁMOLTATÁS, FELELŐSSÉGRE VONÁS, izraelita hitközség, Kubinyi Ferenc történész, VALÓDI RENDSZERVÁLTOZÁS


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »