Ezeket a helyeket kerüljék augusztus 20-án

Ezeket a helyeket kerüljék augusztus 20-án

Már holnaptól lezárásokra készülhetnek a fővárosban közlekedők az augusztus 20-i ünnep miatt. A pesti oldalon a Kossuth teret és környékét, míg a budain a Clark Ádám teret érdemes elkerülni az autósoknak.

Már csütörtöktől forgalomkorlátozásokra és lezárásra kell készülni több fővárosi helyszínen. 19-én reggel 8-órától nem lehet majd megállni a Kossuth tér környékén a zászlófelvonás és a tisztavatás miatt.

„A Clark Ádám tér környezetében már holnaptól, 18-án estétől megállási tilalom és lezárás kerül bevezetésre, az itt tartandó koncertek és a Magyar ízek utcája rendezvény miatt, egészen augusztus 22-én hajnalig. A Mesterségek ünnepe miatt a budai Várban kerül bevezetésre forgalomkorlátozás augusztus 19-én, 20-án” – tájékoztatott a BRFK Közlekedésrendészeti Főosztály osztályvezetője, Szécsi Tibor.

Az időjárás várhatóan kegyes lesz az ünneplőkhöz. „Ami a szombati időjárást illeti, többórás napsütés várható, gomoly- és fátyolfelhőkkel, számottevő csapadék nélkül. 27-31 fokos maximum-hőmérséklettel, tehát igazi nyári idő várható ezen a napon, addig pedig marad a kissé változékonyság, szóval akár minden nap előfordulhat addig zápor-zivatar, és vasárnap is, kivételt pont az augusztus 20-a jelent majd” – árulta el Gaál Áron meteorológus.

A szervezők a különböző rendezvényhelyszínek megközelítésére elsősorban a metróvonalakat ajánlják.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »