Ez volt Bud Spencer utolsó szava

Ez volt Bud Spencer utolsó szava

A színész egész családja ott volt a végső búcsúnál. Nem sokkal később megszólalt Terence Hill is, Bud legjobb barátja.

Forrás: index.hu

Bud Spencer, fia, Giuseppe és a színész egész családja jelen volt, amikor  – ahogy fia fogalmazott a Twitteren –  ”Bud következő útjára repült”. “Mindannyian mellette voltunk, ő pedig utolsó szavaként annyit mondott: köszönöm.”

A részvétnyilvánítások már elkezdődtek a különböző közösségi oldalakon, szinte elsőként fejezete ki együttérzését  Matteo Renzi olasz miniszterelnök: “Csaó Bud Spencer! Nagyon szerettünk téged!”

Az ausztrál Russell Crowe is részvétét fejezte ki a családnak, ő volt az, aki a cannes-i filmfesztiválon megköszönte Budnak és Terence Hillnek, hogy munkájuk alapul szolgálhatott a most bemutatott  Rendes fickók (The Nice Guys) című mozinak, amelyben Ryan Goslinggal játszik együtt.

Bud legjobb barátja, Terence Hill megdöbbenését tolmácsolta a hír hallatán a Corrierre Della Sera című lapnak. “A legjobb barátomat veszítettem el” – mondta. Hill és Bud 16 filmben vett együtt részt, soha nem volt közöttük féltékenység, irigység. Tökéletesen kiegészítették egymást, még abban is, hogy míg Bud Spencer tanulta a színészetet, addig Hill csupán beesett a filmgyártásba, mert valamiből fizetnie kellett a számlákat. “A végére azért megtanultam, ahogy egy majom is megtanulná” – mondta ironikusan.

 

Forrás: Híradó.hu; bbc.com; corriere.it

The post Ez volt Bud Spencer utolsó szava appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »