Ez nem a nagycsapatok hétvégéje volt

A nagy európai bajnokságok hétvégi mérkőzései több érdekes eredményt is hoztak, nem ez a forduló kerül be majd aranybetűkkel néhány híres klub történelemkönyvébe.

Kezdjük Spanyolországban, ahol a Barcelona már 3-0-s hátrányban is volt a Celta Vigo otthonában, végül csak 4-3-ra kapott ki, míg a Real Madrid hazai pályán ikszelt a nem túl acélos Eibarral, négy mérkőzésre nyújtva ezzel döntetlen szériáját.

Angliában a két manchesteri csapat sem gazdagodott sok sikerélménnyel, a United nem tudta legyőzni az Old Traffordon a Stoke Cityt, a városi rivális Manchester City pedig elszenvedte első vereségét Pep Guardiolával, a Tottenham szinte lefocizta az olajmilliomosokat.

A német Bundesligában a Bayern München egy 1-1-es soványka döntetlent hozott össze odahaza a Kölnnel, a Dortmund legalább idegenben kapott ki a Bayer Leverkusentől.

Az olaszoknál a Napoli az Atalanta vendégeként botlott és kapott ki, az Internazionale pedig Rómában szenvedett vereséget, de ez esetben legalább a Farkasok mint nagycsapat örülhettek.

A forduló nyertesei közé tartozik a Liverpool, az Arsenal, a Juventus, az Atlético Madrid vagy éppen a Dárdai Pál vezette Hertha, ezek a klubok hozták a három a pontot hazájuk pontvadászatában, és remek helyet foglalnak el a tabellán.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »