Ez már a vég: nem a feleségével, egy tárggyal szexel egy angliai elmebeteg

Az 58 éves James hetente négyszer szexel úgy, hogy 36 éve házas. Csakhogy ő nem a feleségével létesít szexuális kapcsolatot, hanem egy szőke April nevezető „nővel”, aki valójában nem nő, csak egy baba. A 153 centis szexjátékszer 2 ezer fontba kerül, vele osztja meg életét és ágyát a mérnök, és még randira is el szokta vinni.

James most egy szexrobotra gyűjt, akit Harmonynak hívnak, aki képes mosolyogni, beszélni és szex alatt is érzékenyebb. James felesége eleinte rosszul érezte magát amiatt, hogy egy másik nő jelenik meg a férje életében, mialatt ő a beteg anyját gondozza, de már megszokta a helyzetet. „Ha tényleg azt akarta volna, akkor találhatott volna valaki mást, de nem ezt tette, és őszinte volt hozzám” – mondta a nő. James pedig imádja fiatal „barátnőjét”, aki tökéletesen néz ki. Szerinte minden pasi vágyik egy ilyen nőre az életében, csak sokan nem kapják meg.

Azt szereti ráadásul a legjobban, hogy Aprillel bármit megtehet az ágyban.

„A legnagyobb különbség, hogy bármilyen pozícióba helyezheted őket. A kutyapóz sem probléma” – mondta James, aki érzelmileg is kötődik a babához. „Ha a feleségem és April között választanom kellene, nem tudom, mit tennék” – mondta James.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »