Ez már a legalja? A 888.hu szerint feloszlatta magát egy nem létező jobbikos alapszervezet

Ez már a legalja? A 888.hu szerint feloszlatta magát egy nem létező jobbikos alapszervezet

A Habony-média háziportálján, a G. Fodor Gábor által főszerkesztett 888.hu-n azt írják, feloszlatta magát egy komplett jobbikos alapszervezet, tízen el is hagyták a pártot. Kiderült: csúnyán megtrollkodták őket.

A portál által közölt levélben az áll, hogy Nemeshetésen mind a tíz tag kilép a pártból, mert úgy érzik, a vezetőség elárulta őket.

Mindez szép és jó, ám kiderült, hogy semmi sem igaz belőle. Az imént szerkesztőségünk levelet kapott, melyben olvasónk azt írja: valószínűleg nem létezik semmiféle jobbikos alapszervezet nemeshetésen, az egész történetet ő találta ki, hogy megnézze, a 888.hu ráharap-e bármiféle Jobbikot támadó információra anélkül, hogy ellenőriznék annak hitelességét.

Hírdetés

 
„Néhány perc sem kellett, rögtön válaszoltak, aztán ki is került a cikk. Ennyit róluk”

– írta olvasónk.

Portálunk utánajárt: valóban semmiféle ilyen eset nem történt, ahogy Daróczi András nevű nemeshetési Jobbik-elnök sem létezik.

A 888.hu azt írja, a Jobbikhoz közeli médiumhoz is elküldték a levelet, azonban „vélhetően a Vona Gábor fémjelezte pártvezetés utasítására el lett hallgatva annak tartalma”. 

A hitelességről ezek után jobb ha nem a 888.hu tart kiselőadást – egyben látható az is, mennyire hitelesek a Habony-média támadásai.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »