Ez az igazi beilleszkedés: egy szempontból már ártalmatlanná tette magát egy néger Debrecenben

Ez az igazi beilleszkedés: egy szempontból már ártalmatlanná tette magát egy néger Debrecenben

Egy 38 éves feketebőrű férfit vittek be a debreceni Urológiai Klinikára. Úgy tudni, saját magának okozta sérüléseit.


Illusztráció

Hosszabb ideje két egyenruhás rendőr tartózkodik a Debreceni Egyetem Urológiai Klinikáján – jelezte a Dehir.hu-nak egy olvasójuk, aki azt is elmondta, úgy tudja, egy önmagát megsértő migráns miatt jelentek meg az egyenruhások a klinikán.

Hírdetés

A Hajdú-Bihar Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya a lap megkeresésére közölte, hogy a debreceni rendőrkapitányság munkatársai állampolgári segítségkérést követően szeptember 2-án, szerdán hajnali 3 óra 40 körül Debrecen külterületén, a 4-es számú főúton igazoltattak egy kommunikációra képtelen, zavartan viselkedő férfit, akin sérülések voltak láthatóak. A járőrök a férfihoz mentőt hívtak, a mentőszolgálat munkatársai a sérültet kórházba szállították.

A rendőrök az egészségügyi intézmény területén addig voltak jelen, amíg sikerült megállapítaniuk a 38 éves, Magyarországon menekültkérelmet előterjesztett férfi személyi adatait. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi saját magának okozta sérüléseit, sérelmére bűncselekményt nem követtek el.

A Dehir úgy tudja, több órát vett igénybe, mire sikerült azonosítani a férfit, aki feketebőrű migráns, s az apafai lőtér közelében bukkantak rá.

A hírportál "egyelőre meg nem erősített információi, de megbízható forrásai" szerint a néger "sokkoló" öncsonkítást végzett magán: levágta a péniszét, és megsértette a herezacskóját is.

Az üggyel kapcsolatban a lap kereste a Debreceni Egyetemet is. Válaszukban azt írták, a hozzájuk hajnalban beszállított külföldi férfi „öncsonkítást végzett magán, nemi szervét sebesítette meg. A betegen még hajnalban sürgősségi műtétet hajtottak végre, ellátták sérüléseit, és megkezdték a szükséges kiegészítő vizsgálatokat. A beteg állapota kielégítő, nincs életveszélyben.”

A Debrecen Televízió is foglalkozik az esettel, az egyetemtől ők is csak ezt a közleményt kapták meg, a kérés ellenére nyilatkozni senkit nem engedtek az urológiai klinikáról.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »