Ez az eredménye a meghátrálásnak Tormay-, Hóman-, Donáth- stb. ügyben: a zsidók most a Nyirő Józsefről elnevezett közterületeket tüntetik el – ZSTA-s és zsideszes cinkossággal

Ez az eredménye a meghátrálásnak Tormay-, Hóman-, Donáth- stb. ügyben: a zsidók most a Nyirő Józsefről elnevezett közterületeket tüntetik el – ZSTA-s és zsideszes cinkossággal

"A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal levélben tájékoztatta a Tett és Védelem Alapítványt, hogy Kecskemét Megyei Jogú Város Közgyűlése március 24-én napirendre tervezi tűzni a Nyirő József köz elnevezésének megváltoztatását" – adja hírül újabb győzelmét (és az "illetékes" "magyarok" újabb gyalázatos behódolását és nemzetárulását – mert enélkül nem győzhetnének) a zsidó terrorszervezet.

"A kormányhivatal igazgatója, elfogadva a TEV indoklását arról, hogy Nyirő József tevékenysége köthető XX. századi önkényuralmi rendszer kiépítéséhez, fenntartásához, egyben jelezve, hogy az MTA szakmai összefoglalója is tartalmaz elutasító állásfoglalást Nyirőről, információt kért a kecskeméti jegyzőtől. A jegyző megerősítette, hogy van ilyen közterület, és elindította a névváltoztatási folyamatot. Bár ez még nem szerepel a márciusi közgyűlés meghívóján, de remélhetőleg hamarosan fölkerül oda is" – írják Bodnárék. Vélhetően az olvasó is érzi az utolsó mondatban szereplő remélhetőleg szó súlyát és valódi jelentését…

A zsidó gondolatrendőrség három Nyirő Józsefről elnevezett közterülettel kapcsolatban tett "bejelentést". Balmazújváros megszeppent önkormányzata azt a tájékoztatást adta, hogy, bár terveztek utcát elnevezni Nyirőről, de "az MTA állásfoglalása miatt" (hát persze hogy amiatt) elálltak ettől. (A "Magyar" Tudományos Akadémiát pedig ideje lenne átnevezni Zsidó Tudományos Akadémiává, egyszerűen azért, mert az – a szerk.)

Ennek ellenére a Google Mapsen az utca Nyirő József utcaként szerepelt, de az alapítvány hibabejelentése alapján a Google "orvosolta ezt a hibát" – teszik hozzá pimaszul.

"Remélhetőleg a szigetszentmiklósi utcanév sem sokáig csúfítja a magyar térképeket" – folytatódik a pofátlan magyargyűlölő gettósöpredék követelőzése. Mert hagyjuk. És hagyjuk bérenceik folyamatos árulását – jelen esetben a közterületek nevének megváltoztatását – is. Meddig még?!

Korábban írtuk:

Zsidó könyvárus a Nyirő-olvasó magyarnak: "Te nyomorult református-náci patkány, tehetségtelen, halálraítélt nép vagytok!"

A TEV akarja meghatározni, hogy a magyarok kinek nem állíthatnak szobrot a hazájukban – listát készítenek a zsidók

A TEV-elnök mondja meg, hogy melyik magyar történelmi személyiség rehabilitációja szemtelenség

Zalaegerszeg: a zsidók a tornaterembe száműzték a Nyirő-estet

Orbán cigányimádó komcsija szerint Nyirő József "Szálasinál bohóckodott"

Szőcs Géza szerint "talpnyaló gesztus" volt, hogy a "gyenge jellemű" Nyirő kiállt a szövetségeseink mellett

A kitagadott – emlékezés Nyirő Józsefre, akinek a nemzeti ügyek kormánya "nem bocsát meg"

Martonyi "nem bocsát meg" Nyirőnek – és azt mondta a jenkiknek, ezzel "minden tisztességes magyar" így van

"Nyirő politikai szerepvállalása nem menthető" – így tanítja magyarázkodni a kormány a külképviseleteket

"Félre az útból a szellemünket fertőzőkkel, különben mi pusztulunk el!" – Nyirő-felszólalás 1942-ből

Marschalkó Lajos: Nyirő József

"Határtalanul vágyott haza ez az ember" – Alföldi Géza írása Nyirő József halálára

Dobszay Károly: Üzenet a túlvilágról


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »