Ez a pucér modell melldobással lett Fico asszisztense

Ez a pucér modell melldobással lett Fico asszisztense

Egy igazi szlovák sikertörténet. A Zetor traktorgyár erotikus falinaptárjáról, mellnagyobbítás után, a kormányfő mellé került a hölgy, aki saját bevallása szerint nem képes fontos döntésekre.

A Dennik N szlovák lap kiderítette ki az a fekete hajú hölgy, aki Robert Fico, a szlovák kormányfő mellett utazott, amikor a trencséni Katonai Karbantartó Vállalatot (VOP Trenčín) látogatta meg.

A hölgy, aki márciustól kíséri a szlovák miniszterelnököt a hivatalos találkozóira Mária Trošková, aki korábban a BREJK felnőtt magazinban tárulkozott ki.

Hírdetés

A magazin 2009-es számában jelent meg egy interjú, az akkor 22 éves, puhói származású modell elárulta: úgy érezte jobb, ha szilikon alapú mellnagyobbítással tuningolja küllemét, egyúttal nagyot dob önbizalmán. Ez utóbbi mégsem szökött az egekig. A Dennik N szerint a trencséni Menedzsment Főiskolán vállalati menedzsmentet tanult, ennek ellenére nem tartja magát alkalmasnak arra, hogy fontos döntéseket követelő menedzseri pozícióban tevékenykedjen. Eszerint szlovák politikai elitben nem kell fontos döntéseket hoznia. A hölgy egyébként első szexuális élményét 16 évesen szerezte és Istenben is hisz.

A Brejk mellett a cseh Blesk magazinban is szerepelt, mi több a Zetor traktorgyár erotikus falinaptárában is megmutatta a testét.

A hölgyet ügynökségén keresztül itt lehet elérni.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »