Esküvője napján lopott az ukrán férfi

Az ukrán férfinak nem volt elég pénze, hogy esküvői vacsorát rendezzen, ezért úgy döntött, hogy lopásra adja a fejét.  Az áldozat egy Herszon megyei nyugdíjas asszony lett – jelentette a helyi rendőrkapitányság sajtóosztálya.

A Kahovszkiji kerületi rendőrségre bejelentés érkezett egy 57 éves helyi nőtől, aki elmondta, épp a gyógyszertárba tartott, amikor odafutott hozzá egy ismeretlen férfi, s el akart lopni a táskáját. A tolvajnak ez nem sikerült, ezért a férfi kitépte a nyugdíjas nő két arany nyakláncát, az egyiken egy medál is volt – írja az UNN hírügynökség.

Az áldozat leírásának köszönhetően a nyomozóknak másnapra sikerült azonosítaniuk a tolvajt. Mint azt kiderült, a rabló egy 33 éve nova kahovkai lakos, akit már korábban rablásokért elítéltek. A férfit letartóztatták.

Később kiderült, hogy a bűncselekmény napján volt a férfi esküvője, s nem volt elég pénze arra, hogy kifizesse a vacsorát, ezért lopta el az ékszereket, amiket zálogházba adott.

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 186. cikkelye (rablás) értelmében az ügyben eljárást indítottak, jelenleg tart a vizsgálat.

Rovatok: KékfényTelepülés: UkrajnaCímkék: vőlegény, lopás, rablás, kékfény, bűnügy, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »