És akkor kirobbant a nagy Oravecz Nóra – Tibi atya háború

Zuckerberg legyen a talpán, ha békét tud teremteni a két, százezres rajongótábor között. Ahol a Szív, a Lélek Hangjai, az Élet Mély Igazságai csapnak össze a kisfröccsfüggő fiktív pap bölcsességével.

A casus belli az volt, hogy Oravecz Nóra állítólag ragaszkodott ahhoz, hogy levegyék Tibi atya könyvét a polcokról (ezt a kiadó cáfolta azóta), a Minden napra egy felest.

“Mikor részegen a WC-t ölelgeted, az már őszintébb viszony mint a mai párkapcsolatok fele”
Tibi Atya

Ezt az információ Tibi atya adminjai közölték is a Facebookon, s mivel a magyar lakosság több mint tíz százaléka követőjük is is, ezért igen hamar totális támadás alá került Oravecz Nóra oldala. Ez utóbbi “csak” 165 ezer lájkolóval rendelkezik, így az erőviszonyok láthatóan nem kedveztek a mély érzelmek hazai Istennőjének.

“Ha legalább egyszer nem próbálsz meg a saját utadon járni, akkor előfordulhat, hogy élőhalottként fogod leélni az életedet”
Oravecz Nóra

Azóta a Nemzet Placebóját, Oravecz oldalát helyreállították, így nem maradunk napi bölcsességek nélkül, ahogyan az 1,1 millió követővel rendelkező Tibi atya oldalát sem veszélyezteti semmi, a Facebook sem hülye, ugye.

“Ne hagyd, hogy lepofozzanak az útról. Az ellenszél mindig erősebbé tesz, edz, és bizony az, aki hagyja, hogy elfújja őt, soha nem fogja megtudni, hogy milyen jutalom várt rá.”

– írja az Nemzet Lélekhangja.

De ami a lényeg – márpedig a buta, közhelyes, sekélyes, semmitmondó idézetek és az olcsó altesti poénkodás közepette is van lényeg –

A boltokban továbbra is kapható a Oravecz Nóra “Találd meg magad” (3999 Forint), valamint Tibi atya, Minden napra egy feles című könyve (1990 Forint).

Mindkét könyvnek igen jó reklám ez.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »