Eredményhirdetés közben kérték meg a kezét, felállva tapsolt a közönség

Megkérték a műugrás női 3 méteres számában ezüstérmes kínai Ho Ce kezét a Rio de Janeiró-i olimpia vasárnapi eredményhirdetése közben, ő pedig igent mondott.

Ho Ce barátja a kétszeres olimpiai és hétszeres világbajnok Csin Kaj, aki a 3 méteres szinkron versenyszámban címvédőként érkezett Rióba, és végül bronzérmes lett – írja a faktor.

A vasárnapi díjátadás során a 30 éves Csin Kaj odalépett a dobogóhoz, féltérdre ereszkedett, a zsebéből elővett egy kis dobozt, majd közölte párjával házassági ajánlatát. Miután Ho Ce boldogan bólintott, felkerült az ujjára a jegygyűrű, majd egy szál vörös rózsa is előkerült, a közönség pedig felállva tapsolt.

A két műugró már hat éve alkot egy párt, de a 25 esztendős Ho Ce az eredményhirdetést követő sajtótájékoztatón elmondta, hogy Csin Kaj gesztusa meglepetés volt számára.

“Sok dolgot mondott, sok ígéret tett, de a legfontosabb, hogy ő az a srác, akiben életem végéig megbízom”- nyilatkozta a boldog menyasszony, aki hozzátette, nem tervezte, hogy ilyen fiatalon elkötelezi magát.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Ma eldől, megvédi-e címét Risztov Éva, nekik szurkolhatunk ma az OlimpiánErre vágyik az olimpia egyik legnagyobb sztárja, Usain BoltRovatok: SportTelepülés: BrazíliaCímkék: sport, Rio de Janeiro, eredményhírdetés, színes érdekesség, lánykérésForrás: Faktor.hu


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »