Erdélyben is tiszteletüket tették Johnny Deppék

Erdélyben is tiszteletüket tették Johnny Deppék

A Johnny Depp filmszínész, Alice Cooper amerikai rockénekes és az Aerosmith szólógitárosaként és dalszerzőjeként ismert Joe Perry alkotta Hollywood Vampires zenekar hétfő este 9 órakor koncertezik Bukarestben, a Romexpónál, viszont a formáció világhírű tagjai már a hétvégén tiszteletüket tették Erdélyben és Bukarestben is. 

download_b

Johnny Deppék a Brassó megyében található törcsvári kastélynál is jártak, a zenekar Facebook-oldalának tanúsága szerint az impozáns épület előtt pózoltak. Tim Burton filmrendező, forgatókönyvíró és producer, Johnny Depp jó barátja is eljött a bukaresti koncertre, a Mediafax hírügynökség szerint a törcsvári kastélyba is elkísérte a zenekart. Alice Cooper barátnőjével együtt sétált szombaton Bukarestben testőrök nélkül, a Victoria sugárúton vásárolgattak.

Johnny Deppet a román újságok szerint két bukaresti lokálban is látták, a filmsztár viszont nem válaszolt a sajtósok kérdéseire. A Hollywood Vampires összesen öt európai országban lép fel idén. A veterán zenészekből és az igencsak népszerű filmszínészből álló zenekar, amelyben Depp gitározik és énekel, 2015. szeptember 11-én jelentette meg Hollywood Vampires című albumát. Az Alice Cooper alapította együttes neve és az album címe az 1970-es években működő, alkoholivó hírességek klubjának nevét kapta: a Hollywood Vampires-be úgy lehetett bekerülni, ha az illető megnyerte az ivóversenyt. Ebbe a klubba tartozott egy időben többek közt Ringo Starr, John Lennon, Keith Moon, Keith Emerson is. A tavaly megjelent lemezen hallható dalokban többek közt Slash, Paul McCartney, Brian Johnson és Dave Grohl is közreműködött.

A világsajtó egyébként az elmúlt napokban sokat cikkezett a Johnny Depp körüli botrányról. A Guardian azt írta, eldurvult a filmszínész és felesége, Amber Heard válópere, akik 15 hónap házasság után akarnak különválni. A nő ügyvédje a bíróságon azt állította: az elmúlt hónapokban rendszeres volt a fizikai erőszak, illetve az azzal való fenyegetőzés a világsztár otthonában. Heard szerint Depp nagyon erőszakos volt vele alkohol és drogok hatására.


Forrás:kronika.ro
Tovább a cikkre »