"Emlékezzünk majd erre, amikor szavazunk!" – így nézi hülyének az időseket a Fidesz

"Emlékezzünk majd erre, amikor szavazunk!" – így nézi hülyének az időseket a Fidesz

Történt, hogy Vona Gábor írt egy Facebook bejegyzést arról, hogyan hergeli, és akarja felhasználni saját hatalmi céljaira az idős embereket a Fidesz. És a kormánypárt erre reagálva feldúlt kebellel, a sértett önérzet lelkesültségével – megmutatta, hogy 

pontosan így is van. 

Hétfőn bejelentették, hogy telefonos „felvilágosító kampányba” kezdenek a Jobbik elnökének „nyugdíjasokat gyalázó” kijelentéseiről. Kedden már be is indult a hisztériagyár. Az alkotó, Arthur Finkelstein gyülöletnagyiparos végleg megpihent, ám a gép forog. 

Az idős emberek tiszteletéről papoló Fidesz annyira sem becsüli a nyugdíjasokat, hogy egy hús-vér emberrel pánikoltassa őket. A Webmarketingesek tumblr oldal felvételének tanúsága szerint egy előre rögzített hang mondja fel a propaganda panelokat. A szöveg mindössze 

45 másodperces. 

Hírdetés

Mert a gyűlölet mérnökei nem kockáztatnak. Mert ennek a hatalomnak

egy egész perce sincs a szüleinkre, nagyszüleinkre.

És egy emberi szavuk sincs hozzájuk. 45 másodpercnyi géphang jut nekik,

amelytől nem lehet kérdezni, amellyel nem lehet vitatkozni, amelynek nem lehet panaszkodni.

Nem lehet neki elmondani, hogy 90 ezer forintos nyugdíjból nem lehet emberhez méltó módon megélni, hogy hiányoznak a Liverpoolban dolgozó gyerekek, hogy a magány síri csendjét csak ünnepnapokon verik fel az idegenben született unokák. És a géphangot a francba se lehet elküldeni, hogy egy 70 évnyi élet, 40 évnyi munka, és 30 évnyi gyereknevelés után ne nézzék már teljesen hülyének! 

Erre a géphangra csak rácsapni lehet a telefont. Ideje volna már, hogy egész ország rájuk csapja, és a telefonszámukat úgy mentsük el: Ne vedd fel!


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »