Emberi fejet horgásztak ki a tóból a gyerekek Ukrajnában

Emberi fejet horgásztak ki a tóból a gyerekek Ukrajnában

Az ukrajnai Hmelnyick megyében található Ivanovci településen a gyerekek a helyi tóból egy táskát fogtak ki, melyben egy emberi fej volt – közölte a helyi média.

Amikor a gyermekek kinyitották a táskát nagyon megijedtek az eléjük táruló látványtól. A hír azonnal elterjedt az egész faluban. Az emberek azóta félnek kijárni az esti órákban, és a gyerekeket sem engedik a tóhoz. A nyomozók Ivanovci faluban keresést indítottak a fejnélküli holttest után. A rendőrök kihallgatták a helyi lakosokat, de nem akadtak nyomokra. Egy férfi azonban visszaemlékezett arra, hogy szomszédjai néhány hónappal ezelőtt megölték, majd valahol az erdőben eltemették kutyájukat – adta hírül a Golos.ua.

Az erdőben az eltemetett kutya alatt a bűnüldöző szervek tisztviselői egy megcsonkított férfi holttestére bukkantak. Szerhij Dulepov egy tapasztalt nyomozó, de még ő sem látott ilyen brutális gyilkosságot.

“A megcsonkított testmaradványokat külön-külön műanyag zacskókba voltak becsomagolva. Minden testrészt külön verembe temettek. A munkám során először látok ilyet” – jegyezte meg Szerhij Dulepov, a Hmelnyick megyei Sztaroszinyavszkij Járási Rendőrség vezetője.

A rendőrség több változatot vizsgál, amiről egyelőre nem tájékoztatják a nyilvánosságot. Egyetlen dolog ismert, hogy a gyilkosságot télen követték el. A nyomozók azonosították a holttestet is. Ha megtalálják a gyilkost, akkor az életfogytig tartó börtönbüntetésre számíthat.

Rovatok: KékfényTelepülés: UkrajnaCímkék: feldarabolás, gyilkosság, kékfény, bűnügy, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »