Emberellenes, aki nem meleg?

Emberellenes, aki nem meleg?

Rövidre zárom soraimat. A buziparádé – mert ezt nem lehet másként mondani ugyebár – persze a Néphazugság berkeiben ezúttal is rokonszenvre talált. Mert a balliberális médiatábor mindennel rokonszenvezik, ami abnormális.

Magyar Menedék - Badiny

Így volt ez a mai budapesti melegpride kapcsán is. Egy bizonyos Veres Dóra nevezetű (ki tudja, milyen nemi identitású) véglény kezdett el körmölni mai számukban. Bocsánat, tudom, ne használjak ilyen szavakat. Legyek különb, mint ők! Csakhogy ez nem ilyen egyszerű azért.

Nem bizony, mert az minden, csak nem igazság, hogy ők hergelhetnek, de annak megfelelően mi nem reagálhatunk. Aki azonos nemű párjával vonaglani akar, tegye a négy fal között. Könyörgöm, ne menjen utcára. Hülyének lenni lehet, de ha lehet, ne nyilvánosság előtt.

Nem, nem kezdem el idézni azokat a buzikat, akiket mikrofon elé szólított a néphazugságos véglény. Az ember, ha csak teheti, ilyenkor klasszikusokat olvas. Mondjuk egy Szent Ágostont, Kempis Tamást, netán Bangha Bélát vagy Wass Albertet, de nem egy Veres Dórát.

„Fel tudja itthon vállalni másságát a saját neméhez vonzódó magyar? Bátorság kell hozzá, mert a társadalom nagy része előítéletes, de ez a boldogsághoz vezető út.” Ezt írja ez a drága hölgyemény a Néphazugságban. Konklúziója, hogy „a magyar társadalom nagy része homofób, de bujkálva nem lehet boldognak lenni”. Merthogy az eszemadta másféle nemi identitásúak örökösen rettegnek, mikor lepleződnek le, mikor szembesülnek azzal, hogy valaki a képükbe nyomja, hogy buzik, homokosok.

Amikor e véglény körmölését olvastam, hogy, hogy nem, Tarlós István jutott eszembe. Többször volt vendége az ATV-nek, történetesen Kálmán Olgának, aki valósággal zsigerileg gyűlölve esett neki, mondván, miért maradnak el a megígért városfejlesztések Budapesten. Tarlós angyali nyugodtsággal felelt: Budapest azért nem tud úgy változni jó irányba, amint ő szeretné, mert a balliberális fél egy „trágyadombot” hagyott maga után. De Kálmán Olgát nem lehetett meggyőzni. Még neki állt feljebb, amikor Tarlós megjegyezte, hogy amiket Kálmán Olgának mond, azt azért 90-es IQ felett meg szokták érteni.

Igen, ez jutott eszembe most is – a 90-es IQ alatt teljesítő Néphazugság esetében. Ha már kormánycsepülésről, vagy a főpolgármester megleckéztetéséről van szó, szoktam mondani, akkor az jelen esetben annyiban jogos, amennyiben még mindig nem sikerült a balliberális médiapolitikát hazavágniuk, de szó szerint. Tudom, persze, nem teljesen rajtuk múlik, illetve, hogy nem megy egyik napról a másikra. Elégre iszonyatosan nagy trágyadombon üldögélve osszák az észt ugyanis – ők, a Veres Dórák, a Kálmán Olgák, a valódi emberellenesek, az igazi homofóbok.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »