Elraboltak, majd megerőszakoltak egy fiatal lányt Pécsett

Két büntetett előéletű férfi hajánál fogva kocsiba rángatott és egy házba vitt múlt héten egy fiatal lányt. Ezután egy szobába kényszerítették, ahol csak egy matrac volt, majd lefogták – írja a pestisracok.hu.

A két gazembert szerencsére még szombaton előzetesbe vágta a bíróság.

A fiatal lányt még múlt hétfőn, a késő esti órákban rángatták autóba a támadók a hajánál fogva. Egy házba vitték Pécsen, hogy pontosan hova, melyik városrészbe, nem tudni. Kényszerítették, hogy bemenjen az egyik szobába, ahol nem voltak bútorok, csupán egy matrac. Ezután közösen lefogták, megfenyegették, hogy megverik illetve megölik, ha nem engedelmeskedik nekik, majd mindketten megerőszakolták. A gyanúsítottak galád tettük után elaludtak a házban, áldozatuknak ekkor sikerült megszöknie.

A törvényszék közölte továbbá, hogy mindkét támadó büntetett előéletű. Részben ezért, részben pedig a bűncselekmény súlya, a szökés, az elrejtőzés, a bűnismétlés, az összebeszélés veszélye miatt rendelték el a legszigorúbb kényszerintézkedést velük szemben, illetve azért, mert attól is tartani kellett volna szabadon hagyásuk esetén, hogy megpróbálják áldozatukat megfélemlíteni, esetleg befolyásolni.

 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »