Először szerveznek magyar turisztikai konferenciát Szebenben

Először szerveznek magyar turisztikai konferenciát Szebenben

Október 19–20. között első ízben szervezi meg a Nagyszebeni Magyar Turisztikai Konferenciát a Nagyszebeni Magyar Kulturális Központ – tájékoztattak az esemény szervezői. 

szeben5543_b

Mint a szervezők rámutatnak, a konferencia célja Nagyszeben turisztikai nevezetességeinek bemutatása, szabadidős ajánlatainak kiemelése, turisztikai infrastruktúrájának megismertetése, valamint a magyar turisztikai struktúrák és a nagyszebeni turisztikai szolgáltatók közötti kapcsolatteremtés, egy gyümölcsöző együttműködés reményében. A rendezvényt az ASTRA Szabadtéri Múzeum Multikulturális Pavilonjában tartják meg. 

A Nagyszebeni Magyar Turisztikai Konferencia a helyi polgármesteri hivatal, a Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. és az Astra Múzeum támogatásával jön létre. Főszervező a HÍD – Szebeni Magyar Egyesület – Nagyszebeni Magyar Kulturális Központ. A hivatalos tájékoztatás szerint minden jelentkező turisztikai struktúra részéről egy vendéget fogadhat a szervező, akinek két éjszakára szállást (október 18-án és 19-én) és étkezést (október 19-én reggelit, ebédet, vacsorát,. 20-án reggelit, ebédet) áll módjában fedezni. Jelentkezni október 7-éig lehet. További információkat a hid@szeben.ro e-mail címen lehet kérni, valamint a 0745 300 234 telefonszámon, Serfőző Leventénél.


Forrás:kronika.ro
Tovább a cikkre »