Élő adásban vette át a műsor vezetését egy macska Törökországban

Épp a hétfő reggeli hírek szemlézését végezte a törökországi DRT tévécsatorna műsorvezetője, amikor egy macska úgy érezte, csatlakoznia kell az élő adás varázsához.

A török hírlapok cikkei javarészt olyan nem túl kellemes témákról szóltak, mint az iraki Moszul város elleni offenzíva, melynek keretében több mint hatvanezer katona indult meg az Iszlám Állam terrorszervezet kiszorítására.

A rossz hangulaton azonban javított, hogy míg a műsorvezető a híreket olvasta be, egy kóbor kölyökmacska valahogy bejutott a stúdióba, és helyet foglalt az egyik széken.

A figyelemre vágyó állat egy idő után megunta, hogy csak a farka vagy a feje látszik a képernyőn, ezért inkább felugrott az asztalra, és célba vette a laptopot, hogy ráfeküdjön. Tette ezt úgy, mint minden macska, aminek a közelében egy laptop van, legyen az bárhol a világon.

A műsorvezető nem jött zavarba, a szünetig még csak el sem küldte a macskát, a zárójelenetnél is mindössze megsimogatta a fejét, ahogy azt egy jó szolga teszi.

A Dogan török hírügynökség szerint a macskát a stáb egyik tagja be is fogadta, neve pedig az emberek is által használt “Hüsnü” keresztnév lett.

Kétségtelen, hogy kiváló marketingeszközt választott a cica arra, hogy végre befogadja valaki.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »