Elmarad a Trianon-rockopera

Elmarad a Trianon-rockopera

Nem tartják meg az augusztus 19-ére meghirdetett, Trianon – Az ígéret című rockopera marosfői bemutatóját, mivel a szervezők sajnálatos módon nem tartották be a produkcióra kötött szerződés feltételeit – tájékoztatott Unginé Gonda Mária, a rockopera producere.

marosfoi sipalya vn 002_bA marosfői sípálya

Mint kifejtette, hiába tettek meg részükről mindent a bemutatóval kapcsolatban, az augusztus 10-ei látogatásuk alkalmával is még azt kellett tapasztalniuk, hogy nem látnak semmilyen arra mutató jelet, hogy a szervezők elkezdték volna berendezni a helyszínt. Folyamatosan csak ígérgették, hogy minden rendben van, amit a látottak alapján nem így ítéltek meg – tudatta, hozzátéve, hogy jelenleg nem tud a szervezőkkel kommunikálni, mivel megkereséseire nem válaszolnak.

„Mindezek következtében arra a döntésre jutottam, hogy a nagyszámú bizonytalansági tényező, valamint a szervezők nem megfelelő felkészültsége és magatartása miatt a bemutatót 2016. augusztus 19-én nem tartjuk meg, de annak lehetőségétől természetesen nem zárkózunk el, hogy a művet a későbbiekben, más szervezők közreműködésével bemutassuk” – zárja a közleményt Unginé Gonda Mária.


Forrás:kronika.ro
Tovább a cikkre »