Ellopott egy BMW-t egy ukrán rendőr

Az ukrajnai Lembergben a rendőrség megelőző intézkedési osztályának egyik alkalmazottja illegálisan eltulajdonított egy külföldi autót. A megyei ügyészség befejezte a nyomozást, a vádiratot pedig a bíróságra továbbította.

Az idei év augusztusának elején a rendőrséghez bejelentés érkezett arról, hogy egy külföldi rendszámú BMW márkájú autó ablakai be vannak törve. Megállapítást nyert, hogy a jármű nem szerepelt a körözött autók listáján – közölték a rendőrkapitányság belbiztonsági osztályán.

Élve az alkalommal, a gyors reagálású csapat 28 éves alkalmazottja úgy döntött, hogy ellopja az autót, ezért megkérte az ismerősét, hogy egy teherautón szállítsa biztonságos helyre a gépkocsit – írja a Segodnya.ua ukrán hírportál.

Egy hónappal később a rendőrségre bejelentés érkezett a BMW valódi tulajdonosától, aki elmondta, hogy eltűnt a gépkocsija.

A rendőr bevallotta bűnösségét és kompenzálta a tulajdonosnak okozott károkat. Az ügyet továbbították a rendőrségre.

Rovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Lembergi terület›Lemberg›LembergCímkék: autólopás, lopás, ukrán rendőrség, Ukrán Nemzeti Rendőrség, kékfény, bűnügy, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »