Elkészült a fociválogatott új Eb-meze

Elkészült a fociválogatott új Eb-meze

Pénteken Elefántcsontpart ellen lép először pályára labdarúgó-válogatottunk az új Eb-szerelésben. A több mint 60 ezer szurkoló bevonásával megszavazott új mez a mérkőzés napjától megvásárolható a Groupama Arénában, illetve az Adidas kiemelt partnereinél. Mutatjuk a képeket a mezről!

Elefántcsontpart ellen lép pályára először új Eb-mezében a magyar labdarúgó-válogatott. A szerelések színvilága nem tér el a megszokottól: míg a hazai mez piros, vállán fehér csíkokkal, addig az idegenbeli alapszíne fehér, vállrészét pedig piros csíkok díszítik.

A két garnitúrában közös újításként jelenik meg a felsőrészek ujját körülölelő, valamint a mez alsó peremén is végigfutó zöld csík, mely által a magyar nemzeti színek mindegyikét reprezentálja az új szerelés – tudta meg az MNO. Újdonság, hogy a nadrágra az MLSZ címere került.

Válogatott mezek: piros, fehér, zöld Fotó: MNO

– Számomra a legkedvesebb újítás, hogy a nemzeti színeink mindegyike megjelenik az új mezen. Eddig a felsőn nem, csupán a sportszáron jelent meg a zöld szín. Elsőre szokatlan volt még a szurkolói szavazás során, de jó így – fogalmazott az új szerelés kapcsán Juhász Roland, a válogatott hátvédje.

Válogatott mezek: piros, fehér, zöld Fotó: MNO

– Ha a mellizmaid rendben vannak, akkor szépen kiemeli azokat az új mez, ami az ellenfelekkel szemben is jól jön – kommentálta jó hangulatban a felsőt Lovrencsics Gergő, a magyar labdarúgó-válogatott játékosa.

A magyar válogatott új mezei május 20-tól megvásárolhatók az Adidas üzleteiben és a partnereknél.

Az Eb labdájáról ITT olvashat.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »