Elítélték a politikusokkal hírbe hozott fiatal örömlány kínai gyilkosát

Emberölés és kifosztás bűntettében bűnösnek találták, és 18 év fegyházra ítélték a Fővárosi Törvényszéken azt a kínai férfit, aki tavaly május elsején meggyilkolt egy fiatal prostituáltat az Akácfa utcában – számolt be a velvet.hu.

A 20 éves Nancy gyilkosa előbb egy hamutartóval verte fejbe, majd egy vezetékkel fojtogatta, végül konyhakéssel többször megszúrta. A nő 15 perc alatt elvérzett.

A bűcselekmény elkövetése után a kínai férfi elvette a fiatal nő 150 ezer forintját, és elmenekült a lakásból. A Budapesten szakácsként dolgozó férfi másnap egy ismerőse segítségével visszarepült Kínába.

Az Interpol körözést adott ki ellene, de három héttel később önként feladta magát a kínai hatóságoknál, és teljes beismerő vallomást tett, azonban még előzetes letartóztatásba sem helyezték, csak “megfigyelés alatt” tartják.

A kínai férfi vallomása szerint állítólag a fiatal nő előre kérte tőle a pénzt, amitől kényelmetlenül érezte magát, ezért kezdtek el vitatkozni, majd a veszekedés „elfajult”.

A kínai férfit nem adták ki Magyarországnak, így Budapesten végig a távollétében tárgyalták az ügyét. Az ítéletet elküldik a kínai hatóságoknak, rajtuk múlik, hogy a gyilkosságot elkvető férfi milyen büntetést kap.

A meggyilkolt örömlánynak több politikus is kuncsaftja volt?

Talán senki nem gondolta volna, hogy a május 2-án a fővárosi Akácfa utcában meggyilkolt 19 éves prostituált ügyéből ekkora vihart kavar a bulvár. Mintha egy politikai krimi bontakozna ki az újságok címoldalain: kínai kuncsaftok, magas rangú, családos politikus, névtelen informátorok, titkos vidéki rendezvények, ahol örömlányok szórakoztatnak politikusokat.

A fiatal nő meggyilkolása után több lap is beszámolt megalapozatlan információkra hivatkozva arról, hogy Nancynek politikusok is a “vendégei” közé tartoztak. Egy magas rangú kormányzati politikust a nevén is nevezett a meggyilkolt nő édesapja. Egy mobiltelefonról is szó volt a hírekben, amely kompromittáló képeket és számokat tartalmazott, a rendőrség azonban tagadta, hogy ilyet találtak volna. A fiatal nő állítólagos politikus kuncsaftjairól a mai napig csak megválaszolatlan kérdések és feltételezések vannak.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »