Elhagyott hazájában már gyilkolt is a perverz afgán

Kiutasítani nem lehet, hisz Magyarországon oltalom alatt áll

Mint azt korábban megírtuk, mindössze negyven napi elzárásra ítélték azt az afgán férfit, aki az elmúlt héten kétszer is szeméremsértő módon mutogatta magát a bicskei befogadóállomás közelében. A Bicskei Járásbíróság szerdai ítéletében megállapította, hogy a férfi május 24-én a befogadóállomáson az ott ápolónőként, illetve szociális munkásként dolgozó sértetteknek mutogatta altestét, továbbá bement a helyi dohányboltba, ahol az eladónő előtt az alsónadrágjába nyúlt, és szeméremsértő magatartást tanúsított.

Az ítélet tökéletesen jellemzi a mai állapotokat, hiszen míg a kormány csak szavakban védi az országot (naponta több százan jönnek át illegálisan a határon), az igazságszolgáltatás egy komoly ítélettel üzenhetett volna a betolakodóknak, ám ez a nevetséges döntés nem fogja őket elrettenteni attól, hogy legközelebb se tartsák be a helyi normákat – állapítja meg közleményében Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke.

Z. Kárpát szerint emlékezetes, hogy egy papírpohár eldobásáért nemrég több év börtön járt egy magyar állampolgárnak, a migránsok pedig gyakorlatilag komoly következmények nélkül zaklathatják a lakosságot. A Jobbik szerint a kormánynak nem a plakátokra kéne milliárdokat költenie, hanem fel kéne végre állítani az önálló határőrséget, amely többek közt az ilyen eseteket is megelőzhetné.

A folytatás, illetve a teljes cikk fotókkal, előzményekkel, rengeteg hozzászólással elérhető ITT

Forrás: kuruc.info.hu

Emlékeztető: „Nem menekültek, nem migránsok, nem bevándorlók vagytok. Az ilyen eseteknek köszönhetően azok lesztek, aminek láttatjátok magatokat, és aminek látnak titeket: agyatlan ork horda. Tettetekkel azokat igazoljátok, akik szerint nektek nem demokrácia és szabadság, hanem tálibok, Aszad, Husszein, Iszlam Állam kell. Akik azt mondják, hogy a bennetek élő állatot csakis a mukhabarat, a sivatagi börtönök és a rögtönítélő sharia bíróság tudja megfékezni. Ne legyenek kétségeitek: eredeti hazáitokban nem barátságos rendőrök tessékeltek volna arrébb benneteket egy ilyen eset után, hanem a katonaság oszlatott volna sortűzzel. És csakis a ti hibátok, ha ez idővel Európában is így lesz.” (Részlet A kölni dóm mellett zavargó araboknak! című írásból) 


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »