Elfogták a magyarországi cigány bűnbandát, akik prostitúcióra kényszerítették a nőket

Összehangolt akcióban fogták el a rendőrök a magyarországi cigány bűnszervezet tagjait Csongrád megyében. Franciaországban kényszerítették prostitúcióra a nőket.

Magyar Menedék - Háttérhatalom

Egy Franciaországban tevékenykedő – prostituáltak kerítésével és futtatásával foglalkozó – magyarországi cigány bűnszervezet tagjainak elfogására magyar–francia nyomozócsoport alakult. A külföldi hatóság szerint a magyarországi cigányolból álló szervezet tagjai 2014 óta Magyarországon toborzott nőket vittek Franciaországba, ahol Strasbourg, Nizza, illetve Bordeaux városaiban, bérelt lakásokban és az utcán prostituáltként dolgoztatták őket.

A csoport tagjai ellenőrizték a lányok napi munkáját, meghatározták minimum bevételeiket és azt, hogy mikor, hol dolgozzanak. A nők pénzét elvették és felélték, vagy pedig házakat és kocsikat vettek belőle. A szervezet legalább 40 fiatal nő prostitúcióját szervezte és irányította.

Összehangolt akció keretében – európai elfogatóparancs alapján – március 21-én hajnalban 12 férfit fogtak el a rendőrök. Több mint 20 helyen tartottak házkutatást: 14 luxusautót, rengeteg pénzt és ékszereket foglaltak le több százmillió forint értékben. Az elfogottakat őrizetbe vették – írja a police.hu.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »