Élesben az új szupertraffipaxok – Reggeli járat

Adás:
2016. április 1., péntek 5.50

Műsorvezető: Farkas Krisztina

Keleten a helyzet változatlan – és nyugaton is. Az Iszlám Állam támadásai után mennyire rendült meg a bizalom a titkosszolgálatokban? Akár hozzánk is küldheti az amerikai Pentagon a páncélosait?
Vendégünk: Tóth Norbert nemzetközi jogász, a Nemzetközi Közszolgálati Egyetem docense

Élesben az új szupertraffipaxok: április 5-én bekapcsolják az úgynevezett VÉDA intelligens kamerahálózatának tagjait. Mit látnak, vagy inkább mit néznek majd ezek a kamerák? Állítólag szinte mindent.

Vendégünk: Pausz Ferenc közlekedési szakértő

„Hozzuk fesztiválhangulatba donorainkat” – ez a mottója a Véradók Fesztiváljának. Négy városban: Budapesten, Debrecenben, Szegeden és Pécsen várják az önkénteseket. Mi pedig a műsorba Jákó Kingát, az Országos Vérellátó Szolgálat főigazgatóját.

Indul az esküvői szezon, beindultak a tervezők is. Hímzett és színes csipkeruhákkal várjuk Önöket, ezúttal a századfordulós Oroszország ihlette az Anna Karenina névre keresztelt legújabb kollekcióval.
Vendégünk: Makány Márta divattervező

Szeretjük a 90-es éveket. Akik így gondolják, azokat egy budapesti szórakozóhelyre invitálja egy népszerű lemezlovas, méghozzá a legnagyobb diszkóslágerekkel és a Groovehoues-zal.
Vendégeink: Judy, a Groovehouse énekese és DJ Lotters

Az idei év egyik talán legnagyobb durranása lehet a Shrek, a musical. A morózus, ám imádnivaló ogre története New York és London után most Budapesten is megelevenedik, ráadásul éppen gyereknapon.
Vendégünk: Feke Pál énekes


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »