Elégedett magával Hosszú Katinkát ócsároló Orbán-fanklub

Nobel-békedíjat Orbánnak, Putyinnak! – emlékeztet elképesztő követelésére a Honfoglalás 2000 nevű egyesület abban a keddi közleményben, amiben a szerénység és az önmérséklet legkisebb szikráját sem találjuk, pedig a Nemzeti Együttműködés Rendszerében valahol ilyennek is lennie kéne. Simán kitüntetnék magukat.

A Hosszú Katinkát két karácsonyi bejgli között borgőzösen betámadó egyesület azzal dicsekedett a sajtónak, hogy tizennyolc évvel ezelőtt jegyezték be őket.

Összegzünk, nem dicsekszünk – cáfolják meg a fentebb írtakat, hasztalanul. Ez bizony dicsekvés, de kérdés, Orbán Viktor injekciósai mire is oly büszkék 2017 elején?

A rendszerváltáskor még az SZDSZ-ben politikai karrierszárnyakat bontogató, végül orbánistává váló Szilvásy György elnök többek között arra büszke, hogy tartottak 28 önálló tüntetést, aláírásgyűjtéseket csináltak, és kiadványokkal is jeleskedtek. Szerintük ez is azt mutatja: az egyesület nem tétlenkedik!

És ebben igazuk van. Ugyanis amellett, hogy Nobel-békedíjat követelnek Orbán Viktornak és Vlagyimir Putyin orosz elnöknek, a vérkommunista Munkáspárttal kézenfogva, együtt küldtek leveleket nyugat-európai széljobbos pártoknak is.

Totális képzavar, de el kell ismerni, ilyen nagyívűen spammelni tényleg teljesítmény.

Hírdetés

Viszont az egyesület elnöke mást sem ért:

Annak ellenére, hogy a Honfoglalás 2000 állítólag a nyugalmat helyezi előtérbe, sima hidegháborús retorikával képes azt írni karácsonykor, hogy az agresszív amerikai politika most már a sporton keresztül is támadja Magyarországot, Európát. Mármint azzal, hogy Hosszú Katinka ő és férje működése egy „támadás a magyar sport ellen”

Ez pedig azért nagyon súlyos dolog, mert -ahogyan fogalmaztak- a 2024-es olimpiára nagy szükség van, főleg úgy, hogy „dübörög a gazdaság, van rá pénzünk”.

Csak így. Van rá pénz. Akkor jó.

A miniszterelnököt gátlások nélkül fényező szervezet továbbá azzal is tisztában van, hogy „nem kényezteti el őket a sajtó”, mégis, arra hivatkozva, hogy „sokan ezt mondják”, simán megajánlják maguk felé az „Év civil szervezete” díjat.

Megérdemelnék, az biztos – csak nehogy a chippelt gyíkemberek véletlenül mást válasszanak helyettük.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »