Elegáns távozást javasoltak Gyárfásnak

Egy órán át telefonon egyeztetett Kovács Tamás, a MOB korábbi sportigazgatója Gyárfás Tamással, de nem sikerült közös nevezőre jutniuk.

Kovács elegáns távozást javasolt az úszószövetség elnökének, aki viszont továbbra sem akar lemondani.

Az egykori világbajnok kardvívót, később roppant sikeres szövetségi kapitányt, MOB-igazgatót, Kovács Tamást is meglepte, amikor Gyárfás Tamás tanácsot kérve felhívta telefonon. A sokat támadott úszóelnök kíváncsi volt a szókimondó sportszakember véleményére.

“Nem részletezném túlságosan a beszélgetést, elég legyen annyi, hogy közöltem vele, sokkal jobban járna, ha a sportág békéje érdekében lemondana” – árulta el a Lokálnak Kovács Tamás. – Hiába tett sok jót, hiába hozott világversenyeket hozzánk, ettől még nem lett közkedvelt figura. Sőt! A mai állami sporttámogatásoknak köszönhetően már nem a pénzszerzési képességek döntenek az elnökválasztás során, szóval az úszószövetség elnöke végre egy szakember is lehetne. És a példát más szövetségek is követhetnék – mondta.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Elkészült a forgatókönyv: így mozdítanák el Gyárfást?Ő kerülhet Gyárfás helyéreRovatok: SportTelepülés: MagyarországCímkék: sport, magyar sportolók, magyar úszókForrás: 

MTI


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »