ELÉG VOLT! De nagyon elég! Lefogtak és kiraboltak egy kislányt fényes nappal a Margit hídnál

ELÉG VOLT! De nagyon elég! Lefogtak és kiraboltak egy kislányt fényes nappal a Margit hídnál

Kéz cigány lefogta, a harmadik cigány elvette az értékeit a 16 éves lánynak a Margit híd budai hídfőjénél, fényes nappal. A rendőrök gyorsan elfogták a támadókat, akik közül ketten cigány nők. A rendőrség szombati tájékoztatása szerint a budapesti pár – F. Ildikó 32 éves és élettársa Cs. János 41 éves – illetve T. Attiláné 41 éves nyírbogdányi nő ellen csoportos rablás miatt indult eljárás.

Magyar Menedék - Sitchin

A nyomozás eddigi adatai szerint kedden délben F. Ildikó a híd budai hídfőjénél megszólított egy 16 éves kislányt azzal, hogy adja át az értékeit. A lány nem engedelmeskedett, mire a nő és a másik asszony lefogta, a falhoz szorította és táskájából kivette a pénzét. amíg a nők a rablással voltak lefoglalva, társuk, az egyik nő élettársa közben figyelt, nehogy rendőr jöjjön.

Miután a pénzt elvették továbbálltak, de a szerencsétlen kirabolt kislány utánuk ment és megpróbálta visszakérni amit elvettek tőle. Akkor az egyik cigány asszony megfenyegette, hogy előveszi a kését, mire a lány elfutott és hívta a rendőröket.

A rablókat a járőrök pillanatok alatt, még a helyszínen elkapták, a férfinél megtalálták a rabolt pénzt is. A három embert őrizetbe vették. A két CIGÁNY nő, akik a támadást végrehajtották, már előzetesbe is kerültek. A férfi szabadlábon védekezhet.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »