El akarták tussolni a betolakodók kölni szexuális támadásait – nehogy a négerek rosszul járjanak

El akarták tussolni a betolakodók kölni szexuális támadásait – nehogy a négerek rosszul járjanak

A németországi Észak-Rajna-Vesztfália rendőrsége megpróbálta eltussolni a tartomány legnagyobb városában, Kölnben szilveszterkor nők ellen elkövetett szexuális támadásokat – jelentette szerdán az Express című helyi lap rendőrségi forrásokra hivatkozva.

Magyar Menedék - Háttérhatalom

A beszámoló alapján január 1-jén a tartományi rendőrségtől “leszóltak” a kölni rendőrségre, hogy vonjanak vissza egy belső, a rendőri szervek tájékoztatására szánt közleményt – amely szerint éjjel egy 40-50 fős, külföldi férfiakból álló csoport nemi erőszak, szexuális zaklatás, rablás és lopás bűncselekményét követte el legalább 11 fiatal nő sérelmére -, vagy legalább töröljék a szövegből a nemi erőszak kifejezést.

Az Express szerint ezt az eltussolási kísérletet feljegyzések és e-mailek is bizonyítják. A kölni rendőrkapitányság két szolgálatvezetője is arról számolt be, hogy újév napján 13.30 perc körül telefonált a tartományi rendőri szervek irányító központjának egy munkatársa az ügyben. Kérését azzal indokolta, hogy a közlemény visszavonása, illetve a támadások feltüntetése ártalmatlan színben a tartományi “belügyminisztérium kívánsága”.

híradó nyomán


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »