Egyszerre több helyszínen robbantak pokolgépek

Pokolgépek robbantak hétfőn egy időben kormányzati épületeknél és katonai létesítményeknél több szíriai városban – közölte az állami televízió.

A beszámoló szerint robbanások voltak a tengerparti Tartuszban, Homsz tartomány székhelyén, továbbá a főváros, Damaszkusz külterületein, valamint az északkeleti el-Haszeke városban.

Homsz tartomány kormányzója azt mondta, hogy autóba rejtett pokolgép robbant egy katonai ellenőrzőpontnál a terület azonos nevű székhelyén, Homszban, két katona meghalt, négy másik pedig súlyosan megsebesült. A többi helyszínen elkövetett robbantások áldozatairól egyelőre nem érkeztek hírek.

Az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelőközpontja (OSDH) nevű szervezet ezzel egy időben azt közölte, hogy robbanásokról érkeztek hírek az északkelet-szíriai Kamisli városából is.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Pokolgép robbant a bíróságon: rendőrök, ügyvédek is vannak az áldozatok között PakisztánbanPokolgép robbant a brüsszeli kriminológiai intézetnélRovatok: KülföldTelepülés: SzíriaCímkék: külföld, Szíria, pokolgépes merénylet, robbantásos merényletForrás: 

MTI


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »