Egyre több migránst fogadunk be

Szavak szintjén megy a szédítés, hogy elfogják őket… Igen, de utána minden lehetőséget megkapnak a lassan teljesen ellehetetlenülő magyar emberek adóforintjaiból. Megindulnak ismét Magyarország irányába. Egyelőre 30 millióra teszik azoknak a létszámát, akiket a túlszaporodott országokból szállítanak be Európa elrablására. Nem háborús övezetből jönnek, Líbián keresztül Olaszországba érkeznek, onnan csődülnek tovább. Líbiában megakadályozta a bejutásukat, Kadhafi táborba zárta, majd visszakergette őket. Őt azonban megölték…

Tegnap beérkezett a nyilvántartások szerint 2016. január 1-je óta a TÍZEZREDIK! Ennyi jött be a kerítésnél, de hány jött be ezen kívül?

A körmendi városházán tartott sajtótájékoztatón Sipos Anikó, a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal regionális igazgatója elmondta, várhatóan május másodikán érkezhet Körmendre a helyi rendészeti szakközépiskola területén létesített, háromszáz ember átmeneti elhelyezésére képes ideiglenes befogadótáborba a kontinensfoglalók első csoportja. Pakisztániak, afganisztániak és észak-afrikai országokból származó négerek. Ebola, AIDS, analfabétizmus…

Sipos Anikó tájékoztatása szerint a nyitottan működő ideiglenes befogadótábor feltöltése folyamatosan zajlik majd attól függően, ahogy a Magyarországon menedékjogot kérő migránsok száma növekszik, illetve ahogy azt más befogadó állomások létszáma szükségessé teszi. Dukai Miklós, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára a sajtótájékoztatón hangsúlyozta: a kormány “kényszerhelyzetben került” a fokozódó migrációs nyomás miatt, ezért vált szükségessé, hogy ideiglenesen a körmendi befogadótábor működni kezdjen. Elmondta, a balkáni határzár ellenére növekszik az Európába beáramló migránsok száma, akik új útvonalakat keresnek maguknak.Ismertetése szerint Magyarországon idén már csaknem 12 ezer migráns nyújtott be menekültkérelmet, az Állampolgársági és Bevándorlási Hivatal munkatársai naponta több mint 200 kérelmet regisztrálnak, a befogadótáborokban, közösségi szállásokon és tranzitzónákban elhelyezettek száma jelenleg 1777 fő, ami több mint duplája a korábbinak. Hozzátette: a migránsok döntő többsége nem háborús övezetből érkezik, legnagyobb számban Pakisztánból, Afganisztánból és észak-afrikai országokból indulnak útnak.Magyarországot a migránsok továbbra sem tekintik célországnak, elsősorban Nyugat-Európa országaiba szeretnének eljutni. A helyettes államtitkár leszögezte: a magyar kormány mindent megtett annak érdekében, hogy megakadályozza az illegális migránsok bejutását az országba, létrehozta, majd megerősítette a déli határzárat, és felkészült arra is, hogy a magyar-román határon is kerítést építsen, valamint növelte a határőrizetben résztvevők létszámát, és technikai felszerelésükön is javított. (Alapinformáció: MTI/hunhir.info)

Ausztriában is hírét vették a körmendi tábornyitásnak, és nem igazán fogadták örömmel. Már felkészültek arra, hogy ismét náluk fognak kikötni a migránsok. 15 kilométer kb. az osztrák határ, amit gyalogszerrel könnyen megtesznek majd.

Nyolcezer körüli gyereket „felejtettek” nálunk, akik után a családegyesítéssel jöhet gyerekenként akár harminc felnőtt is, mert nagy a család. Lehet itt népszavazást tartani, kerítést építeni, bármit tenni, amíg az Európai Unió vezetése a migránsok mellett áll, és nem az eltartói (a tagállamok polgárai) mellett, addig felkészülhet minden uniós polgár minden rosszra miattuk. Fegyelmezetlenek, élvezik a szabadságot, és azt, hogy munka nélkül jutnak teljes ellátáshoz és még ki tudja mennyi ezer eurós jövedelmekhez! A nőket nem tekintik embernek, egyre több lesz a nemi erőszak, és terjedni fognak bizony a járványok is.

A magyar kormány népszavazást kezdeményezett az ügyben, amivel kapcsolatban egyre nagyobb a csend. Bár annak se biztos, hogy lenne értelme, mint ahogy a kerítésnek sincs úgy értelme, hogy az jön be rajta, aki akar. Akár drótvágóval, akár anélkül…

Békéscsaba, 2016. április 29.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: „Amit fontos lenne megtenni, az, hogy mindenhol korlátozzuk a születések számát és népszerűsítsük a – rasszok közötti – vegyes házasságokat abból a célból, hogy létrejöjjön egy globális emberfaj egy olyan világban, amelyet központi kormány fog teljes egészében irányítani.” (G. Brock Chisholm pszichiáter, az Egészségügyi Világszervezet első főtitkára a Kalergi-terv lényegéről)

A Kalergi-tervről bővebben ITT

 

 


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »