Egyre több a szexuális erőszak a német (?) strandokon – ki nem találnák, hogy kik az elkövetők

Egyre több a szexuális erőszak a német strandokon – ez derül ki egy rendőrségi belső levelezésből. A Bild című napilap azt írta, "fiatalok" az elkövetők, sőt úgy tudják – dobpergés -, nagy részük bevándorló. Az M1 németországi tudósítója azt mondta: az áldozatok között sokszor gyerekek is vannak.

Egyre több a szexuális erőszak a strandokon Németországban – ezt írta a düsseldorfi rendőrség belső levelezésére hivatkozva a Bild.

A német lap szerint a rendőröket e-mailben tájékoztatták arról, hogy általában "fiatalokból álló csoportok" (nehogy ki kelljen mondani, hogy Európán élősködő betolakodók, de ez a fajta újbeszél felénk is ismerős, sajnos – a szerk.) egyre több szexuális bűncselekményt követnek el a német strandokon. Úgy tudják: a belső levelezésben az is szerepel, hogy “az elkövetők legnagyobb része bevándorló”.

Az áldozatok között nagyon sok a gyerek

Az M1 németországi tudósítója azt mondta: az áldozatok többségében fiatal lányok, de a jelentésből az is kiderül, hogy nagyon sok a gyerekek, a kisfiúk és kislányok ellen elkövetett szexuális bűncselekmény.

Az elkövetők többsége pedig bevándorló, akik ezt csoportosan követik el – tette hozzá. Ebben a jelentésben arra is felhívják a rendőrök figyelmét, hogy ne a dokumentumaikban szereplő címüket regisztrálják, hanem készítsenek róluk fényképet, írják le az általuk beszélt nyelvet, és kérdezzék meg, hogy hol tartózkodnak. Minderre azért van szükség, mert nagyon sokan nem valós papírral igazolják magukat. Ezzel a módszerrel viszont bizonyára őszintén bevallja mindegyik, hogy Mohamednek hívják és január elsején született…

Nem ez az első eset, hogy Németországban bevándorlók csoportjai szexuális támadásokat követtek el. A kölni és berlini tömeges nemi erőszak után több esetre derült fény Németországban, Ausztriában, Svájcban, Finnországban és Svédországban is.

Legutóbb, hétvégén fiatal lányokat zaklattak migránsok Svédországban, két szabadtéri fesztiválon. A történtek kísértetiesen hasonlítanak a kölni szilveszteri esetekhez: a lányokat bekerítették, és akaratuk ellenére megcsókolták őket, vagy a ruhájuk alá nyúltak.

A Híradó tudósítója azt mondta: a rendőrök nem tudják elfogni az összes elkövetőt, mivel nagy részük észak-afrikai, utcákon élő fiatal. Mindössze két elkövetőt sikerült őrizetbe venni, mivel ők egy menedék központban laknak, így sikerült a lányoknak azonosítani őket. Portálunk azt is megírta, hogy az elfogott két díszpéldányt szinte azonnal szabadon is bocsátották.

Úgy tudni, több mint húsz szexuális támadás történt a hétvégén a svédországi fesztiválokon, ebből négy alkalommal szexuális erőszak miatt tettek feljelentést.

Híradós összefoglaló itt látható az esetről.

(Kuruc.info – Híradó nyomán)

Zwickauban is bemutatták az újeurópai fürdőkultúra alappilléreit: molesztálás, testnedvek és bélsár

Megvolt a felvilágosítás, szerdától már mehetnek is kislányokkal lubickolni Mohamedék – hisz Bornheim nem a szélsőjobb, hanem a menekültek oldalán áll

Kitiltották a Merkel-kedvenceket egy uszodából, mert nem fogták fel, hogy a szexuális zaklatás rossz

8 és 9 éves kislányokat molesztált a 17 éves Merkel-vendég egy hannoveri uszodában


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »