Egyéves kislányát szurkálta hasba egy lajosmizsei drogos cigány – a vádemelésig sikerült eljutni

Egyéves kislányát szurkálta hasba egy lajosmizsei drogos cigány – a vádemelésig sikerült eljutni

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást indított emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt T. József 31 éves lajosmizsei lakos ellen.

Mint azt korábban megírtuk, a lajosmizsei drogos cigány egy 9 centiméteres pengehosszúságú konyhakéssel adott ízelítőt fajtája híres gyerekszeretetből: bedrogozva többször hasba szúrta saját gyerekét, aki szinte csodával határos módon élte túl a támadást.

Csak jóval a késelés után került be a kórházba az egyéves kislány. A mentő először a szintén sérült apát vitte be, mert a mentőtisztnek azt hazudták a cigányok, hogy a csecsemő nem sérült meg, a babaruha pedig csupán a nagymama ruhájától lett csupa vér.

Az eset 2015. szeptember 10-én 8 óra 15 perc körüli történt Lajosmizsén. A gyermek a bántalmazás következtében a kirendelt igazságügyi orvosszakértő véleménye alapján életveszélyes sérüléseket szenvedett, a halálos eredmény elmaradása nem a gyanúsítotton múlott.

T. Józsefet kihallgatását követően őrizetbe vették a rendőrök és kezdeményezték előzetes letartóztatását, amelyet az illetékes járásbíróság 2015. szeptember 12-én elrendelt.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztály a nyomozást a napokban befejezte, az ügy iratait vádemelési javaslattal a Bács-Kiskun Megyei Főügyészségnek küldte meg.

(Kuruc.info – Police.hu nyomán)

Először csak a gyerekét szurkáló drogos cigányt vitte el a mentő – azt hazudták, hogy a csecsemő nem sérült meg

Egészen véletlenül pont egy hatszáz évvel ezelőtt érkezett migráns szurkálta hasba saját egyéves lányát Lajosmizsén

Többször hasba szúrta konyhakéssel egyéves kislányát egy férfi Lajosmizsén

 


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »