Egyéves a gerillaharcunk!

Egyéves a gerillaharcunk!

Egy ingyenes bulival egybekötve szombaton ünnepeli egyéves szülinapját zenei rovatunk, a magyar feltörekvők ügyét zászlajára tűző Ígéretes titánok. Érdemes lesz lenézni a Vittulába!

Egy remek évet zártunk! Mondhatnám, nem gondoltam volna, hogy ilyen sok minden történik velem, velünk. A számok azonban nem hazudnak!

„Nyolcvan zenekar, 40 titán, harmincnyolc exkluzív premier és mintegy 75 ezer olvasó.”

Ez pedig annak fényében igencsak hízelgő, hogy amint azt egyre inkább húsba vágóan érzem, elég nagy a közöny a feltörekvő újoncok iránt. Bármennyire fájdalmas, még az 1990-es évek lelkesedésének felét sem hozzák a koncertek látogatottsági nézőszámai. Szomorú! De nem csüggedünk, hiszen ha lassan is, de érik a finom áttörés.

Érdemes hát fülelni, csatlakozni az ügyünkhöz! Ha pedig egyéves jubileum, tartunk egy kis szülinapi bulikát szombaton a Vittulában (Budapest, Kertész utca 4.), ahová minden kedves olvasónkat, zeneszerető lelkes arcot várunk sok szeretettel. A belépés díjtalan! Az este folyamán egyébként a tavalyi felhozatal dalai szólnak majd végig egy Titánok dj-szett keretében. Emellett menő titános cuccokat lehet nyerni, így abszolút limitált szériás pólót is, amennyiben helyesen kitöltötök egy kis kvízt az este folyamán.

A szombati összejövetelhez ITT lehet csatlakozni!

A szemfülesek ott meg is találják a kvízünk helyes válaszait. Haha!

Más nem is maradt hátra, mint hogy az első évünk legvagányabb dolgával búcsúzzunk. Aki esetleg nem látta még, a rovatunknak – egyedüliként talán az univerzumban, höhö! – saját indulója van, amit a Szabadtéri 4akkordos Performansz fiai írtak, s forgattunk rá egy klipet is! A srácok is ott lesznek természetesen szombaton, meg még sok lelkes, tehetséges feltörekvő banda is tiszteletét teszi.

A szombati munkanap után tehát érdemes lesz elnézni! Találkozzunk a Vittulában. Csao!

További érdekességekért érdemes követni a rovatunk Facebook-, Tumblr- és Instagram-profiljait is. Csak semmi trendcsinálás: hallgassatok menő magyar feltörekvőket!


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »