Egy „volt” kommunista káder szórakozik Rákóczifalván a rendőrséggel és a MÖM tagjaival

Tegnap éjszaka a Magyar Önvédelmi Mozgalom közérzetjavító sétáját rendőri igazoltatás szakította félbe rövid időre, tudtuk meg Berta Gábortól a MÖM Rákóczifalva szervezetének vezetőjétől. Az intézkedés során természetesen a hivatalos szerv mindent rendben talált és a MÖM Rákóczifalvai, Kuncsorbai és Martfűi tagjai zavartalanul folytathatták tovább, esti egészségmegőrző foglalatosságukat.

Magyar Menedék - Ősmagyar

A helyi rendőr járőr egyébként célirányosan érkezett a helyszínre, „lakossági bejelentés” alapján.

A bejelentő nyilván ebben az esetben sem gondolt arra, hogy ezzel a magatartásával, nem csak a Magyar Önvédelmi Mozgalom jogkövető tagjainak okoz kellemetlenséget, hanem a hivatalos rendvédelmi szerv munkatársait is teljesen értelmetlen módon, látja el külön feladattal. Elvonva ezzel a figyelmet a valós problémáktól és az egyetlen helyi járőr lefoglalásával támogatja az éjszaka leple alatt dolgozó bűnelkövetőket.

A MÖM hírszolgálata természetesen utána járt az eseménynek!
Melynek következtében szinte teljes bizonyossággal megállapítást nyert, hogy egy helyi illetőségű volt kommunista káder az, aki nem nézi jó szemmel a Szolnok megyei hazafiak közérzetjavításra irányuló, szabadidős törekvéseit.

Megnyugtatásul azért mindenki számára közöljük, hogy az ilyen és ehhez hasonló rosszindulatú gáncsoskodások, csak erősítenek bennünket!

A magyar haza és a magyar társadalom szolgálatába vetett hitünk továbbra is töretlen és megrendíthetetlen!

MÖM hírszolgálat


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »